Mi az oka annak, hogy a 30 év alattiak körében a Mi hazánk a legnépszerűbb párt?
Egy friss felmérés szerint a 30 év alattiak kedvenc pártja a Mi hazánk:
Hogyan lehetséges ez? És miért van közvetlen mögötte népszerűségben a Kétfarkú Kutya párt?
1000 fős volt a felmérés és alig volt lemaradva pl a momentum.
Nem tükrözi elég jól a fiatalok véleményét szerintem.
Mert a mai fiatalokat már nem lehet olyan könnyen megvezetni és megvenni, mint a nyuggereket.
De amúgy nekem is szimpi A Mi Hazánk, meg a Kétfarkú Kutyapárt is, mivel ezektől láttam eddig egyértelműen hasznos cselekedeteket a nép javára.
A többiek csak egymással marakodnak vagy lopják a közpénzt.
De a népnek ugye ez kell, mert ezt választotta...
9: Már eleve be sem kellett volna lépni az EU-ba! És nem is lett volna érvényes a szavazás, mert a többség el se ment szavazni...
Igaza van a Mi Hazánknak abban is, hogy Magyarországnak önellátó gazdaságra lenne szüksége és akkor nem is szorulnánk rá az EU-ra.
Az abortusz betiltásában is igazuk van, mert az gyilkosság.
Húzzon gumit a frkára az, aki nem akar gyereket és kész!
A romákat meg fogadd be te, ha annyira szereted őket és meglátjuk, hogy akkor hogy fogsz vélekedni!
Tessék, itt egy profi közgazdász véleménye, aki tök jól látja a dolgokat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!