"Magyar űrhajósprogram". Ez is olyan mint a vármegyézés, főispánozás, az ember meghallja és már mosolyog is, és nem akarja elhinni, hogy ez igaz?
Nekem a kedvencem, hogy nemrég jártak itt Erdélyben is. De vajon minek? :-)))
Vajon lesz egy külön székely űrprogram is, hogy legalább a Holdon legyen végre autonómiánk? :-)))
Lehet én nem látom át, mi folyik ott, de néha paródiára hajaz...
Nagy szükség van erre a programra, mert fel kell építeni a végvárakat a világűrben is!
-Az nem probléma, hogy a magyar lakosság 85 %-a még a fehérneműjét is lízingeli, de a látvány-léggömbök folyamatos pumpálására mindig kell, hogy jusson pénz (naná, hogy a közösből)!
Szerintem meglátták a lehetőséget a 30 éves Ikarus buszok hold- és marsjáróként való alkalmazásában!
De mióta mondom - csak nem hallgatott meg eddig senki! - ha a magyar közutakat 30-40 éve kibírják, egy holdkráter meg se kottyan nekik! Csak Janit, a sofőrt is küldeni kell, pocak-atlétában, ő mozgásba hozza 40 fokban és meteoresőben is!
Mert műveletlen vagy . Le vagy maradva, mint Mariska néni az 50-es években, aki a gyerekeitől kapott mosógépre tette a fateknőt, és továbbra is kézzel mosott.
Szinte az összes űrutazás során ott voltak/vannak a klf sugárzásmérő eszközök, a holdjáró, marsjáró műszerek.
A 60-as évektől működik az űrkutató csoport, mely megmérte radarral a Föld-Hold távolságot.
Az első kutató repülőnk Farkas Bertalan.
Most 4 kutatót képeztek ki. Egy repülni fog, a másik 3 a földről segíti a munkájukat.
Az, hogy tv-t nézel, hogy internetezel, mikrot használsz, tépőzárat, szilikont, teflont, wifit, stb, az űrkutatásnak köszönheted.
Az űripar az egész világ majd összes országában a nemzetgazdaság egyik alap pillére. Anélkül már a közlekedés, földművelés, autóipar, közlekedés szervezés, meteorológia stb.sem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!