Van olyan olyan ember akinek Orbán a példaképe?
Figyelt kérdés
És ez a személy mindent meg akar tenni hogy olyan legyen mint Orbán Viktor.2023. febr. 24. 13:57
1/18 anonim válasza:
Nekem igen. Eléri a céljait, és van ereje, hogy úgy bánjon a szar szemét liberális elittel, ahogy kell. Sose enged nekik, mert tudja, hogy ha ma a kezét nyújtja, holnap már a karja kell. Becsülöm ezt a következetességet és erőt benne.
2/18 anonim válasza:
Nem példaképem, de le a kalappal előtte a az eszéért és talpraesettségéért. Tipikusan olyan ember, aki meg a jéghegy hátán is megélne. Tudom, hogy lepontoznak ezért a válaszért, de attól még igaz marad. Mondom ezt úgy, hogy baloldali vagyok, sosem szavaznék rá.
3/18 anonim válasza:
Nekem igen. Élő mementó, hogyan ne legyél egy agyproblémákkal rendelkező zsírdisznó,
4/18 anonim válasza:
Itt vagyok én pl. Hízókúrán vagyok, de még el kéne érjek 50 kg.-ot, hogy olyan legyek, mint a felcsúti mangalica. :D
5/18 anonim válasza:
A kreativitását irigylem: Gyurcsány, Brüsszel, Soros
Ja megsem.
7/18 anonim válasza:
Én felnézek rá, mert képes megvezetni emberek milliót, akik csokolják a lába nyomát, közben pedig százmilliárdokat lop ugyanezen emberektől, akik észre sem veszik.
Én is ilyen diktátor szeretnék lenni, de sajnos nekem van önérzetem.
8/18 anonim válasza:
Nem tisztelem, mert erkölcstelennek tartom, bármekkora politikus is egyesek szerint. (Hozzáteszem, ehhez kellett a töketlen magyar nép is, kíváncsi vagyok az USA-ban létre tudta-e volna hozni ezt a banánköztársaságot, mint itthon, na azt már elismerném. Ott még vannak intézményes keretek amik gátat szabnak a puha diktatúrának.)
9/18 anonim válasza:
#8 Hagyjuk már ezt az USA-imádatot, sokkal nagyobb barmokat meg bírnak választani, szinte felváltva a normálisakkal. Bush, Trump...
10/18 anonim válasza:
#9: Obamaki meg Bidé normális? Jajj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!