Mi az amit nem tud a magyar baloldal? (Jobbik, DK, LMP, MSZP, MKKP, Momentum, +MZP)
Megmondom:
1.) Választáson nyerni!
2.) Választáson veszíteni!
Se az első se a második nem megy…
Nyerni nem tudnak, veszíteni meg képtelenek… 😀😀😀
9# narratívák helyett nézd meg a választási eredményeket 2010 óta.
Okosabb leszel talán...
A tag-ek/kulcsszavak közé amúgy miért került be az LMBTQI? :D
Mi köze a kérdésedhez? :D
Tipikus fideszes, mocskolódó kérdés, bújtatott homofóbiával.
Értem én, hogy a fidesz esek nagy része rendelkezik homoszexuális hajlamokkal de miért kell mindenhová odatag-elni? :D
Akkor azt nem értem, hogy az orbánista fanklub mit rugózik a dolgon? Ennyire bizonytalanok vagytok magatokban?
Azzal ne gyere, hogy ha lenne egy hiteles ellenzéki párt akkor arra szavaznál, mert az kamu. Ha maga Jézus alapítana egy ellenzéki pártot, arra is ráfognád, hogy Gyurcsány embere és baloldali.
"És a baloldali DK támogatottsága egyedül magasabb, mint a többié együttvéve. Akkor milyen többség is van?"
Lol, melyik felmérésnél? :DDDD
1-2 felmérésen kívül nem volt olyan, ahol a DK támogatottsága magasabb, mint a többi együttvéve.
Arról nem besézlve, hogy azon felmérésekről beszélünk, amelyek szerint Tarlós a főpolgármester?
Nos, akkor milyen többség is van?
Egyébként pártokról volt szó és nem támogatottságról. Ha van 15 jobboldali párt, amelyeknek a támogatottsága fejenként 1% és van egy baloldali párt, aminek a támogatottsága 85%, akkor is a pártok többségében jobboldaliak.
Max a társadalomról mondhatsz valamit a párttámogatottság szerint.
Azért van ott, mert a baloldalisághoz hozzátartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!