Liberalizálni a fegyverviselést?
Nem, nem lehet mindenkinek, ez hazugság.
A sportlövős lájfhekkre gondolsz nyilván, de az sem járható út bárki számára.
Egy tanyán, egyedül élő nyugdíjas mégis hogy a rákba intézze el ezt a sok hülyeséget, hogyan járjon sportlövő versenyekre, és a többi?
Az a baj hogy kétféle seggfej ül a parlamentben akik ezekben a kérdésekben döntenek. Az egyik a sportvadász urak társasága akik nem akarják kiengedni a kezükből az előjogaikat. A másik meg az aki még képen sem látott fegyvert de biztonság kedvéért még a csúzli viselését is betiltaná.
Nekik csak az a fontos hogy a pride meg legyen tartva és a lakatos vinetu tanulhasson verekedni az iskolában, mert hát demokrácia van.
A szakembereket itt senki sem kérdezi meg.
12! Egy tanyán egyedül élő nyugdíjasnak nincs is szüksége fegyverre!
(egy tanyán egyedül élő nyugdíjas amúgy inkább költözzön be egy idősek otthonába, mert ha otthon elesik vagy rosszul lesz lehet akármekkora stukkere, az neki mentőt nem hív)
Ja, nincs szüksége fegyverre, mikor amúgy rendszeresen megtámadják és kirabolják az ilyeneket.
A másik meg, majd pont te szabd már meg a nyugdíjasnak, hogy menjen nyugdíjas otthonba a saját otthonából, amiért egész életében dolgozott, csak mert neked nem tetszik, hogy esetleg fegyvere van.
Menj a 'csába, de komolyan, remélem, egyszer betörnek hozzád, és agyonvernek félig.
Majd én is írom kárörvendően, hogy háát, így jártál, miért nem költöztél el máshova, mondjuk egy biztonsági szolgálattal védett lakóparkba.
Vagy nyugdíjas otthonba.
"Ja, nincs szüksége fegyverre, mikor amúgy rendszeresen megtámadják és kirabolják az ilyeneket."
Mondjuk szereltessen föl mozgásérzékelős kamerát, ami bejelez, ha valaki mocorog az udvaron! és máris nem fog senki se rabolni, mert ott lesz szépen a felvétel róluk, meg a rendőrség értesítve.
"A másik meg, majd pont te szabd már meg a nyugdíjasnak, hogy menjen nyugdíjas otthonba a saját otthonából, amiért egész életében dolgozott, csak mert neked nem tetszik, hogy esetleg fegyvere van."
Az nem tetszik, hogy egy rakás önbizalomhiányos kis ****, aki akkor érezné magát valakinek, ha lőfegyver lapulna a zsebében, elégre anélkül max az egojuk nagy, de meg nem mernek nyikkanni, tolja maga előtt azt a jelentéktelen marginális réteget, aki sok mindenre vágyik csak arra nem, hogy állig legyen fegyverkezve. Attól, hogy te láttál pár amcsi filmet, amiben a nyugger néni kiront a Remingtonnal, attól még ott az egy parodisztikus elem! pont, hogy kifigurázzák. Arról nem is szólva, hogy valójában a tanyasi idősek lényegében véve egy nem létező csoport, mert vagy bekerülnek egy idősotthonba, vagy meghalnak pl. elesik, nem tud felkelni, a végén kihűlik, ennyi volt. Hidd el, tudom. Rengeteg ilyen tanyasi idős végezte így, hogy másod meg harmadnapra találták meg őket, amikor ugyan bevitték a kórházba, de már késő volt.
"Menj a 'csába, de komolyan, remélem, egyszer betörnek hozzád, és agyonvernek félig."
Hát figyelj öreg, nem fognak agyonverni, ha egyszer mindenki gépkarabéllyal fog szaladgálni, akkor agyonlőnek. Látod, erre az ilyen kis taknyok mint te nem gondoltok? Hogy a "zönvédelmifegyver" az esetek többségében pont, hogy gyilkosságra van használva? lásd. USA
"Majd én is írom kárörvendően, hogy háát, így jártál, miért nem költöztél el máshova, mondjuk egy biztonsági szolgálattal védett lakóparkba.
Vagy nyugdíjas otthonba."
Ami azt illeti én most 34 évesen se laknék tanyán egyedül, akkor se ha egy tank védene, mert pontosan tudom, hogy bármi történhet, és nem, nem azért, mert annyira rettegnék a betörőktől, hanem pl. történik egy baleset ott döglenék meg, mire valaki három nappal később megtalál.
Oké, értem, egy fostos kis hülyegyerek vagy.
Akkor te ne tartsál fegyvert, kötelező nem lesz.
De ez még mindig nem magyarázza meg, hogy miért is akarnád megtiltani másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!