A feministák papucsférfi társadalomért és versenyelőnyökért küzdenek?
Figyelt kérdés
Már régóta egyenjogúság van a fejeltt világban. Kiváncsi vagyok. Például arra, hogy Svédország azért lett mintaország, mert belobbizák a nőket a parlamentbe.2023. márc. 5. 15:15
1/24 anonim válasza:
Versenyelőnye csak férfiaknak van.
2/24 A kérdező kommentje:
*többletjogokért
2023. márc. 5. 15:22
3/24 anonim válasza:
Igen. Viszont abban tévedsz, hogy egyenjogúság van a fejlett világban, mivel a nőknek már most versenyelőnyük van, és a férfiakat számos területen diszkriminálják.
5/24 anonim válasza:
Ha nem lenne feminizmus akkor se lenne csajod, ynugodj meg.
6/24 A kérdező kommentje:
3#
Ez is igaz. Ismerek olyan házaspárt ahol a nő már 55 éves korában nyugdijba mehetett, de a férfi is elment 60 éves korában nyugdíj előtti segélyre, előnyugdijra, mert nem húzta volna ki 65 éves koráig lerokkanás nélkül. A nyugaton jól kereső gyerekeik utalnak nekik egy kis kiegészítést.
2023. márc. 5. 15:52
7/24 anonim válasza:
Bizonyos csoportjai biztos
Van különbség feminista és "feminista" között
8/24 A kérdező kommentje:
5#
Jól gondolod, hogy egy életképtelen szardarab vagyok. Nem vagyok egy vonzó ajánlat, nem felelek meg a modern korunk igényeinek. Szánalmas ahogy a barátnőim ott hagytak engem. Nem mondták ki, de nincs meg bennem a gátlástalan teperésnek az irmagva sem.
2023. márc. 5. 15:57
9/24 anonim válasza:
#8 Egyébként amikor szétnézel az utcán te tényleg csak szupermodelleket látsz egymással? Mert én az esetek kilencven százalékában teljesen átlagos párokat és családokat látok.
10/24 anonim válasza:
Szerintem ez ugyanaz a szokásos kérdező, aki rendszeresen felteszi ugyanezt a kérdést, és hiába írjuk le minden alkalommal, sosem érti meg, hogy az egyenjogúság nem egyenlő az esélyegyenlőséggel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!