A feministák papucsférfi társadalomért és versenyelőnyökért küzdenek?
a 3asnak igaza van, de amúgy az egész mai feminizmus arról szól, hogy a fizikálisan jóval gyengébb, igazán kiugró szellemi teljesítményre nagyon ritkán képes nőket segítségük, lehetőleg úgy, hogy ne legyen annyira ciki nekik.
Nőként jóval nehezebb igazán nehéz helyzetbe kerülni, olyan szintén elszálltak az igényeik, hogy a férfiak 80%-a már nem megfelelő nekik.
Most mérnöki területen dolgozom, de voltam szinte minden még diákként, mindenhol az volt a tapasztalatom, hogy (szellemi munkáknál) a férfiak oldották meg az igazi problémákat, fizikai munkánál meg kb. 60%át kellett teljesíteni. Ahogy az IQ-nál is ritka a kiugróan magas nő érték, úgy az életben is nagyon ritka az igazán értelmes, önálló nő. Ezért is kell nagyon nyomni őket.
Most megnézed ez az oldalt, a nők 99%a csak gúnyolódik meg paneleket ismételget, értelmes dolgokat igazából férfiak írnak.
Most már ott tartunk, hogy egyre gyakrabban hallom nőktől, hogy vannak olyan erősek (:D), okosak, mint a férfiak. Na, ennyire sikerült átmosni az agyukat. Amivel csak az a nagy gond, hogy egy komoly munkahelyen is folyton helyettük kell dolgozni.
Nem értem ,hogy a 21. sz.-ban ,hogy létezhetnek még ilyen elkeseredett életképtelen tudatlan barmok mint a kedves kérdező. Nem véletlenül nincsen barátnője.
(nem a külsőd miatt nincs valószínűleg)
15#
Éppen ez a furcsa nekem a feminizmusban. Miért küzdenek ezek a kvótacsajok, mikor a legtöbb nő beleszarik ebbe, mert egy férfias attitűdöt hiányol nálam. Nem versenyezni, meg egyenlősdit akarnak. Semmi akadálya annak, hogy nők megválaszthatóak legyenek, vagy egy profitorientált cég sem a saját maga ellensége, ha arról van szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!