Balos ellenzékiek, szerintetek mennyi nálunk a nácik aránya a társadalomban?
Figyelt kérdés
2023. márc. 4. 18:27
11/21 anonim válasza:
Mondjuk igaz, a Fidesz szimpatizánsok között is elég sok ilyen látens tömegsírgyáros húzódik meg. Nem feltétlenül "nácik"/"neonácik" de körülbelül azzal a lelkülettel működnek.
12/21 anonim válasza:
#11: Egyelőre a kis antifás líblingjeitek vertek össze nekik nem tetsző random embereket az utcán.
13/21 anonim válasza:
Most erre mit mondjak?
Régen meg azon ment az élcelődés, hogy ezek a kis libzsi antifák, mind 40 kilós bölcsészkaros alterkocsmákban Latte Macchiatot szürcsölgető gyógyegér.
Most meg mikor kitermelt a társadalom egy ilyen erőszakos antifát, akkor meg azon hisztikéltek.
14/21 A kérdező kommentje:
Mondom én, hogy a nagy részük 50% körül sejti a nácikat. Tehát ilyen alapon mindenkinek van egy náci ismerőse. Súlyosan paranoid, politika által idomított egyedek ezek.
2023. márc. 4. 19:13
15/21 A kérdező kommentje:
13: legalább buta ne legyél: az antifa nem libsi, hanem nettó kommunista, és javukra legyen írva, hogy ők legalább nyíltan vállalják. Más kérdés, hogy a komcsik tipikusan a liberalizmusba mentik át magukat, ameddig a nézeteik nem vállalhatóak nyíltan. De legbelül ugyanazok maradnak, lásd gyurcsány és gyurcsányná, donáth kacsa meg a többiek.
2023. márc. 4. 19:16
16/21 anonim válasza:
"Súlyosan paranoid, politika által idomított egyedek ezek."
Mikor ennyire dehumanizálóan beszélsz valakiről, az szerinted nem üti meg a náci hangnemet?
17/21 anonim válasza:
#19: Akkor a libsik is nácik, mert folyamatosan dehumanizálóan beszélnek mindenkiről, aki nem libsi.
18/21 anonim válasza:
Ha te mondod.
Bár továbbra is elég zavaros hogy kik is azok a "libsik".
Mindenki aki nem Orbán imádó?
19/21 anonim válasza:
Mi Hazánkosok sajnos eléggé erősek ahhoz képest.13%
20/21 anonim válasza:
Kérdezőről nekem az a mondás jut eszembe, hogy nem mindegy amikor a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik. Kérdezőnél inkább az első. Pedig én nem vagyok DK, momentum meg ilyen hányásra szavazók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!