Dzsámbor András veszélyes?
Szikra mozgalom pl.
Meg a viperás antifa támadok is az ő beosztottai voltak. Szóval jobb nem kikezdeni Dzsámborral?
Ez a jambor antifa kapcsolat honnan jön? Vagy ezt is csak ùgy bemondàsra kell elhinni?
Ha veszèlyes lenne màr letartòztattàk volna.
J. Andrásnak közvetlen segítője a viperás nő, ezt elismerte. Ez a nő a nyolcadik kerületben működő közismert antifás törzshelyek állandó vendégei közé tartozott.
Nehezen hihető, hogy nem tudott róla J. András. Majd a rendőrség kideríti mi az igazság én addig nem ítélkezem senki fölött.
#4 Az a nő, akit az előzetesből is kiengedtek már? Érdekes.
Jól értem, hogy eszerint ha én bemegyek egy nyolcadik kerültei sörözőbe akkor máris antifa/náci/fideszes vagyok? Érdekes hogy a jobboldaliak ilyenkor nem kérik ki maguknak a messzemenő követeztetéseket.
Ez a nő Dzsámbor nagy barinője, 2019-ben is ott rajolt az antifasiszta ellentüntetésen.
Egyébként azzal, hogy kiengedték az előzetesből, továbbra is gyanúsított maradt. Remélem onnan egyenes út vezet a börtönbe.
Remélem nem komoly a kérdés, hogy Dzsámbor antifa kapcsolata honnan jön. Hol éltél eddig, szatyorban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!