Mikor fogja a hatalmi elit engedélyezni, hogy az oktatás része legyen a gondolkodás- és információ feldolgozási módszerek?
Figyelt kérdés
Mint,
- értékelemzés,
- mind mapping,
- PQRST stratégia,
- időgazdálkodás,
- hat sapka módszer,
- Pólya módszer,
- siker és sikertelenség elemzés, valamint tanulságlevonás,
- kérdezés tudománya,
- Multipass stratégia,
- Brainstroming,
- Osborn-Panes,
- IDEAL modell,
- TABA,
- Suchman,
- lista módszer,
- Elaboráció stb.
2023. márc. 2. 14:23
11/14 A kérdező kommentje:
Reménytelen vagy..
Agyatlan..
2023. márc. 2. 15:11
12/14 anonim válasza:
Még is mit kezdenének ezekkel, egy akkugyár szalagsorán?
13/14 anonim válasza:
Mégis mit kezdenek ezekkel 50 év múlva. Lehet hogy túlságosan sokat is mondtam.
14/14 anonim válasza:
Kérdező!
A fogyasztói kapitalizmus a halál deszakrális civilizációja. Nem ilyen marhaságokra kéne felkészíteni a jövő nemzedékeit. Hajukra kenhetik ezeket, mikor nem lesz étel az asztalon. Valódi fenntarthatóságra, környezettudatosságra kell nevelni őket. Én értem ezt a félperiférikus felzárkózási vágyat, de ez az út a szakadékba vezet. Helyi értékteremtés és SZÜKSÉGLETEKRE való berendezkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!