Kiket aláz még meg ilyen rútul az Orbán-kormány? A tudósok, a pedagógusok, az orvosok után melyik tiszteltben álló társadalmi csoportot zilálja széjjel Magyarországon, csak azért mert nem úgy ugrálnak, ahogy Orbán füttyöget?
tudósok MTA botrány és tiltakozások kutatóintézetek kapcsán
pedagógusok - tanár sztrájk kirúgások, polgári engedetlenség - pedofil botrányt rájuk kente Orbán.
Orvosok az egész Orvosi Kamara ellehetetlenítése a kamarai tagság megszüntetése.
Ha már itt tartunk, a kamarai tagságnak akkor volna értelme ha többet adna mint az aki tagságon kívül praktizál. Így önként értelme volna tagnak lenni.
Az orvosi kamaránál speciálisabb volt a helyzet, mert a kóklereket, etikátlan orvosokat, kuruzslókat volt hivatott kiszűrni.
Igaz össze is zárt egy orvosi pernél és védte az orvos hibáját sok esetben.
Én egy év múlva végzek az orvosi egyetemen . Undorodom a fidesz lépéseitől. Jelenleg az orvosok az ellenségek. Mivel nagyon nagy hiány van belőlük , ezért kitaláltak egy szakmailag megalapozatlan és bizonytalan rendszert az ügyeletek lebonyolítására . Remélem a leendő kollégám se gondolta azt komolyan, hogy majd a nyugdíjas vagy lassan nyugdíjas háziorvosok és az OMSZ szót tudnak érteni …. A háziorvos nem sürgősségi szakorvos ! Nincs megfelelő kompetenciája hozzá és a MOK ezért indított etikai eljárást az egyik tágul ellen, mert ezt az újítást akarta népszerűsíteni. Pont ilyenek miatt is volt kötelező a tagság …
A betegek érdekeit is szolgálta, nem csak az orvosokét.
#25 Nagyon rendes vagy, de reményre szerintem itt már tényleg csak akkor lesz lehetőség, ha tömegesen fognak meghalni emberek a kórházakban. Egyszerűen ennek a népnek erre van szüksége ahhoz, hogy változást akarjon.
Addig is mindent megetszek az egészséges életért, mert tudom, hogy nem jók az esélyeim egy betegség esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!