Tényleg munkaerőhiány van Magyatországon?
Gyártósori álláshirdetéseket nem is nagyon látok
Főleg ügyfélreferens meg telefonos értékesítő állások vannak meghirdetve. Ami olyan volt, meg nem kell hozzá szakma, elég hozzá érettségi, arra már jelentkeztem
Jó, hát ha azt hazudom, hogy csak érettségim van, de akkor meg mit mondok, hogy 3 évig otthon ültem? Az is elég hülyén nézne ki. Lesz 5 év lyuk az öneletrajzomban. Látják, hogy nem most estem ki a közepiskolából.
Ezeket a “folyamatosan keresnek embert” pozíciókat nem hirdetik meg? Beírtam a professionra, hogy Hévíz meg Kehidakustány, csak valami villamos szerelésvezetőt, gyógymasszőrt meg reumatológust adott ki.
Bejelentkeztem a munkaügyi hivatalba, talán ott adnak valamit
Na most találtam egy hirdetést. Felsőfokú végzettség előny, angol nyelvtdás előny, német nyelvtudás előny.
Felsőfokú végzettség van, német nyelvtudás van, angol nyelvtudás van. Az angol folyékonyan megy.
Elküldtem a jelentkezést. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle, de le merném fogadni, hogy interjúra sem fognak behívni.
Ma visszaírtak egy munkahelyről, ahova jelentkeztem. “Ez sajnos csak egy betanított munka, önnek ez nem jelentene kihívást.”
Wtf
Gondolom túlképzettnek tartanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!