Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg munkaerőhiány van...

Tényleg munkaerőhiány van Magyatországon?

Figyelt kérdés
Csak mert tavaly nyáron diplomáztam, azóta több, mint 100 helyre jelentkeztem, de sehova sem vesznek fel.

2023. febr. 28. 13:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
71%
16)Zeg-en akkora a munkaerőhiány a gyárakban,hogy aznap munkába tudsz állni.
2023. febr. 28. 14:23
 22/30 A kérdező kommentje:

Gyártósori álláshirdetéseket nem is nagyon látok

[link]

Főleg ügyfélreferens meg telefonos értékesítő állások vannak meghirdetve. Ami olyan volt, meg nem kell hozzá szakma, elég hozzá érettségi, arra már jelentkeztem

Jó, hát ha azt hazudom, hogy csak érettségim van, de akkor meg mit mondok, hogy 3 évig otthon ültem? Az is elég hülyén nézne ki. Lesz 5 év lyuk az öneletrajzomban. Látják, hogy nem most estem ki a közepiskolából.

2023. febr. 28. 15:10
 23/30 A kérdező kommentje:
Vagy lehet, hogy rossz helyen keresek és nem az indeed-en meg a professionon kéne?
2023. febr. 28. 15:13
 24/30 anonim ***** válasza:
23) Menj be a gyárba szemèlyesen.Annyi örülnek majd neked,hogy rögtön be is állítanak a szalag mellè.Vagy vársz mèg 1-2 hònapot aztán mehetsz a szezonra Keszthelyre a gasztroban.Amùgy Karosban,Kustányban meg Hèvízen is mindig keresnek embert.
2023. febr. 28. 18:53
 25/30 A kérdező kommentje:

Ezeket a “folyamatosan keresnek embert” pozíciókat nem hirdetik meg? Beírtam a professionra, hogy Hévíz meg Kehidakustány, csak valami villamos szerelésvezetőt, gyógymasszőrt meg reumatológust adott ki.

Bejelentkeztem a munkaügyi hivatalba, talán ott adnak valamit

2023. márc. 1. 13:01
 26/30 A kérdező kommentje:

Na most találtam egy hirdetést. Felsőfokú végzettség előny, angol nyelvtdás előny, német nyelvtudás előny.

Felsőfokú végzettség van, német nyelvtudás van, angol nyelvtudás van. Az angol folyékonyan megy.

Elküldtem a jelentkezést. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle, de le merném fogadni, hogy interjúra sem fognak behívni.

2023. márc. 2. 13:25
 27/30 anonim ***** válasza:
Igen, a fideszmaffia által közpénzen vastagon megtámogatott kínai és mindenféle egyébb tudást nem igénylő többműszakos, éhbéres aljamunkát kínáló gyárakban bizony munkaerőhiány van. Minden más állásra túljelentkezés van, főleg a Dunától keletre.
2023. márc. 3. 15:41
 28/30 anonim ***** válasza:
Nagyon sok hirdetés csak kamu. A munkáltató csak azért adja fel, hogy a dolgozói lássák, ő bőszen keres embert. A góré meg panaszkodhat is így mindennap, hogy: "de látjátok, hogy mióta hirdetés, de nem jön senki...". Sokszor még be is hív 1-1 full idiótát, hogy a kollégák lássák, Ö próbálkozik, de "látjátok milyen selejtes, ez kellene nektek ide hátráltatni"? Nos, nagyon jó az sok cégvezetőnek, ha 20 ember munkáját 8al végezteti el 8 fizetésért, mintha felvenné még 5t, 5 fizetésért...
2023. máj. 1. 22:02
 29/30 A kérdező kommentje:

Ma visszaírtak egy munkahelyről, ahova jelentkeztem. “Ez sajnos csak egy betanított munka, önnek ez nem jelentene kihívást.”

Wtf

Gondolom túlképzettnek tartanak

2023. máj. 1. 22:15
 30/30 anonim ***** válasza:
Mondom én. Diplomát ha bevallottam, mindig túlképzettnek tartottak, ha nem írtam bele,N incs tapasztalatom.
2023. máj. 1. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!