Tényleg munkaerőhiány van Magyatországon?
Figyelt kérdés
Csak mert tavaly nyáron diplomáztam, azóta több, mint 100 helyre jelentkeztem, de sehova sem vesznek fel.2023. febr. 28. 13:29
11/30 anonim válasza:
Somogy megyében élek, nálunk kb. az egész megyében nincs 100 db diplomás munkahely.
12/30 A kérdező kommentje:
Nem diplomás állásokra jelentkeztem, betanított munkára sem vesznek fel
Most már minimálbérért is elmennék valahova, csak vegyenek már fel
2023. febr. 28. 14:12
14/30 A kérdező kommentje:
A vicc, hogy az Állásinterjúkon is mindig megkérdezik, hogy mi a francot keresek itt, miért nem a diplomával helyezkedek el
2023. febr. 28. 14:14
15/30 anonim válasza:
Betanitott munkára túlképzett vagy, oda azért nem vesz fel, mert attól fél, hogy 1 hónap múlva lelépsz.
16/30 A kérdező kommentje:
Zalában
2023. febr. 28. 14:15
17/30 anonim válasza:
Kamu, már meg se haragudj.
Ha látják rajtad, hogy akarsz dolgozni akkor képesítetlen munkából annyi van, hogy Dunát lehet vele rekeszteni és oda ha megvan a két kezed, lábad és nem vagy teljesen zöldség akkor felvesznek.
Nyugat-Magyarországon meg még szállást is dobnak mellé, sokszor magánházakban, ergo még arra se kell költs.
18/30 anonim válasza:
17es, nem igaz, nekem IT-s, programozói érettségim van, voltam olyan helyzetben, mint a kérdező, a raktáros főnök direktbe megkérdezte, hogy én mi a fenét keresek, még itt? Azért nem fog alkalmazni, hogy 1,5 hónapnyi betanitás után lelépjek.
19/30 anonim válasza:
Ha a képzettséged a bajuk, bár kétlem, akkor annyi hogy azt mondod, hogy csak érettségiztél. De az ilyen helyeken akkora a fluktuáció, hogy ha 8 osztályod van akkor is arra számítanak, hogy 1-2 hónapon belül le fogsz lépni.
20/30 anonim válasza:
18-as, nekem meg volt olyan munkatársam akitől szintén ezt kérdezték, de ő szépen elmondta hogy miért kell neki az adott állás és felvették.
De mint írtam is, ha úgy érzed ez tart vissza, akkor nem olyan nehéz hazudni, hogy neked csak érettségid van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!