Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mi adományozzunk az...

Miért mi adományozzunk az iszap katasztrófára?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el! A múltkori árvíz idején rögtön 25 telefonon/számlaszámon lehetett pénz küldeni, és pont ugyanez történik most a vörös iszapnál is.

Miért éppen mi??? Mire van az adó, ha nem erre???

Befizetünk elég adót életünk során a magyar államnak, amiből kibírják fizetni a kárt! Szalainé 100 milkájából is sok iszapot el lehet már tüntetni! Nem értem...

2010. okt. 5. 19:05
1 2
 11/13 doboszoli ***** válasza:
100%

Értem én, a kormányt akartad szidni hallani, csak visszanyalt a fagyi.

Egyébként részben igazad is lehet, de vedd figyelembe, hogy azoknak az embereknek most a Jóisten segítsége is kevés. Máról holnapra elvesztettek mindent, a gyerek elnyűtt macijától kezdve, a hitelből megvett, vagy a hasukon összespórolt színes TV-ig.

Kötelességünk segíteni, kinek-kinek lehetősége szerint.

2010. okt. 6. 06:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Speciel pont nem ez az a dolog, amiben lehet a kormányt szidni, illetve lehetne az összes milliárdos politikust, hiszen ők megtehetnék, hogy nagyobb összegekkel segítenek, csak valahogy ez az év ilyen, hogy épp elmúlik valami baj, jött a másik, és a tél még csak ezután jön, ki tudja, mit hoz, és az a helyzet, kormány ide vagy oda, ezek a dolgok pont arra kéne, hogy figyelmeztessenek, hogy mi, a tömeg, végre fogjuk össze, bármilyen tekintetben, legyen az akár egy katasztrófa, akár egy választás, mert összefogás nélkül hempereghetünk a mocsokban, de összefogással kilábalhatunk a legnagyobb xarból, feltéve, ha készek vagyunk meglátni a jó megoldást és tenni is, hogy megvalósuljon.

Visszatérve az aktuális bajhoz, ha lesz megint olyan, hogy tárgyi segítség és nem csak anyagi, ismét vannak olyan jó állapotú de méretben nem jó ruhadarabjaim, amit szívesen elküldök majd nekik, de az anyagi segítséget kénytelen vagyok függővé tenni attól, mikorra lesz munkám friss (jelenleg még csak 6 napos) diplomával.

2010. okt. 6. 09:35
 13/13 doboszoli ***** válasza:
Szívből kívánom, hogy találj mielőbb a képzettségednek megfelelő munkahelyet.
2010. okt. 6. 13:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!