Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mi adományozzunk az...

Miért mi adományozzunk az iszap katasztrófára?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el! A múltkori árvíz idején rögtön 25 telefonon/számlaszámon lehetett pénz küldeni, és pont ugyanez történik most a vörös iszapnál is.

Miért éppen mi??? Mire van az adó, ha nem erre???

Befizetünk elég adót életünk során a magyar államnak, amiből kibírják fizetni a kárt! Szalainé 100 milkájából is sok iszapot el lehet már tüntetni! Nem értem...

2010. okt. 5. 19:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

irigy vagy!

ha majd valami természeti katasztrófa elsodorja a házad, kívánom neked, hogy senkitől ne kapj segítséget

egy dolog, hogy nem segítesz, de hogy még ki is kéred magadnak!

szégyelld magad!

2010. okt. 5. 19:07
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

igazad van lehetne az adóból is fizetni, de annak a nagyrészét benyúlták..

amúgy miért fáj neked egy 200FT-s telefon hívás??

ha igazi hazafi lennél, akkor nem kérdeznél ilyen baromságokat.

egy nemzetnek össze kell tartania, ha annyira sajnálsz több száz emberre 200ft-ot akkor egy aljas zsugori vagy!

van olyan ismerősöm aki már több mint 20.000FT értékben telefonált be (ez most igy egy embertől nem sok, de ha megnézed hány ember él ebben az országban aki megteheti, h segítsen a sz.r helyzetűeken, akkor óriási összegek jönnek össze)

a másik meg az, hogy az állam is fog bele pénzt áldozni.

2010. okt. 5. 19:11
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Most neked mi bajod van? Adakozni nem kötelező. Kíváncsi vagyok, ha nálad történik valami hasonló visszautasítanád-e a segítséget.
2010. okt. 5. 19:16
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Én mindig adományozok a segélyszervezeteknek ha tehetem,mert tudom hogy ők jó dolgokra költik és szeretek segíteni a rászoruló embereken.
2010. okt. 5. 19:18
 5/13 A kérdező kommentje:

Adományoztam,nem vagyok irigy!

Csak azt nem értem, hogy miért hozzánk fordulnak, miért nem az államhoz?? Azért adózunk, hogy legyen pénz az ilyen problémákra is!

2010. okt. 5. 19:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
nyílván azért szólítják fel az embereket az adakozásra, mert a kormánynak kell a pénz sok minden másra, pl. közalkalmazottak fizetése,felujjítások,útépítések stb. na meg maguknak is raknak el rendessen, de ne hidd azt, hogy az állam nem támogatja a károsultakat!
2010. okt. 5. 19:32
 7/13 anonim ***** válasza:
20%
mert az idióta Mszp mindent elloptak és most alig van pénze az államnak..
2010. okt. 5. 19:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg szépen, az államhoz is fordulnak, csak azt nem kötik az orrodra, mert valószínűleg az a segítség önmagában nem elegendő, és szükség van azok segítségére is, akik önként hozzájárulnak valahogy, és ha a hozzád hasonlók hallanák a hírekben, hogy állambácsi már segített, ti a kisujjatokat se mozdítanátok, ez egyszerű reklám-stratégia, amit ők is alkalmaznak, jogosan.

Apám mellesleg ma a helyszínen dolgozott, ő a munkájával segít például.

2010. okt. 5. 19:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Kapnak az államtól is segítséget, de az nem elég!

Mi a bajod?

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:11

ott a pont!

2010. okt. 5. 20:30
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Idén folyamatosan csőstül jön a baj, az alap dolgokra is alig volt pénz eddig is, nem hogy extrákra.
2010. okt. 6. 01:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!