Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz szerint a kommunista...

A Fidesz szerint a kommunista diktatúra bűnei soha nem évülhetnek el. Ugye senki nem felejti ezt el és nem lesz többet kommunizmus?

Figyelt kérdés
[link]
2023. febr. 25. 21:59
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Normális ember azonos mércével méri és elítéli mindkettőt, ami tényleg egyformán sz.r, mint minden totális diktatúra. Oda kerülnek, ahová valók, a történelem szemétdombjára mint hosszú távon működésképtelen eszmék. De amint látható, sajnos vannak követői. De miért?
2023. febr. 27. 20:41
 32/36 anonim ***** válasza:

#29: Nem mondta senki, hogy csodálni kell, csak minden éremnek két oldala van. Te a sztálini korszakra utalsz, de volt ott más is, mint ahogy sokan itt a Kádár-korszakot is összekeverik a Rákosi-korszakkal, pedig teljesen más volt.

#30: Én még nem hallottam a náci Németországról, hogy a sátán birodalma (attól még lehetett az, hogy én nem hallottam), viszont a 80-as években (én éltem már akkor) Ronald Reagen széleskörben keltett hisztériát azzal, hogy a Szovjetúnió a sátán birodalma. Megítélésem szerint azért tette, hogy a kongresszus engedélyezze a minden addiginál költségesebb "csillag-háború" interkontinentális-rakétaelhárító rendszer kiépítését, amivel gazdaságilag végső csapást mértek a Szovjetúnióra, belekényszerítve hasonló fejlesztésekbe.

#31: Sehol nem mondtam, hogy a követője vagyok, te komcsiztál le engem, és azon a ponton tulajdonképpen be is kellett volna veled fejeznem a vitát. Mit mondjak, ez itt sajnos nem a Quora szinvonala.

2023. febr. 28. 07:55
 33/36 anonim ***** válasza:
54%

A Fidesz egy kommunista párt.

További kérdés?

2023. márc. 1. 14:00
 34/36 anonim ***** válasza:
#33 Hülye vagy. és ez nem kérdés.
2023. márc. 1. 18:32
 35/36 anonim ***** válasza:
54%
Valóban... tévedtem. Nem csak kommunista, náci is.
2023. márc. 1. 18:38
 36/36 anonim ***** válasza:
54%
#35: Kommunáci?
2023. márc. 2. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!