Voltak hű kommunisták.De a legtöbbjük csak megjátszotta.
2022. dec. 29. 19:34
3/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, én tudok olyan Stazi-besúgóról, aki elötte gestaposvolt. Mondjuk a nácizmus és kommuninizmus is hasonlít egymásra
2022. dec. 29. 19:37
4/12 anonim válasza:
Nem. Jókat buliztak és nem cseszegették őket, többet elnéztek nekik...
2022. dec. 29. 19:58
5/12 anonim válasza:
Biztosan, mert jó részük '90 után is politikai pályán maradt
2022. dec. 29. 20:04
6/12 anonim válasza:
Akiket én ismertem, azok igen. Volt amelyik meg a rendszerváltás után sem tudott kivetkőzni a szerepéből. Meg is verték a gyárban, ahol dolgozott.
2022. dec. 29. 20:05
7/12 DK-s válasza:
Nem.
Ha azok lettek volna, akkor a leszerelésük nem ment volna olyan simán, mint ahogy lezajlott!
Fostak is az akkori vezetők!
Az egyik legfőbb feladatuk, a fennálló rendszer megdöntésére tett kísérlet FEGYVERES letörése volt! És MINDEGYIK otthon tartotta a fegyvert és a lőszereket! Nem véletlenül.
2022. dec. 29. 21:51
8/12 anonim válasza:
Dehogy tartotta otthon.
Persze biztos a szekrényben volt a PPS meg az AMP.
2022. dec. 29. 23:18
9/12 A kérdező kommentje:
#7 A feloszlatásuk simán ment, mert végül az a rendszer oszlatta fel őket akiket elvileg védtek.
2022. dec. 30. 07:51
10/12 DK-s válasza:
#8-nak:
Bexarás, hogy a maiak mennyire naivak. Igen baxdmeg, OTTHON, a SZEKRÉNYBEN tartották!
És ez így ment egészen '89-ig. Bármikor náluk lehetett, és adott helyzetben bármikor szolgálatba helyezhették volna magukat. És jobb ha tudod, hogy intézkedési rangsorban a RENDŐR ELŐTT álltak. Szolgálaton kívül helyezhette a rendőrt.
#9-nek:
Igen, azért sikerült simán.
Tudom hogy az idő mindent megszépít, de azért ennyire már ne! XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!