Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Telexes politikai újságírók...

A Telexes politikai újságírók milyen képzettséggel rendelkeznek?

Figyelt kérdés
Ugye mindig a képzelt intellektuális fölényükkel jönnek: [link]

2023. febr. 25. 13:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Ennyire nem olvassa senki azt a szar Origót, hogy már ide kell kiírni a telex gyalázós cikkeket?
2023. febr. 25. 14:24
 12/19 anonim ***** válasza:
42%
Villanyszerelők
2023. febr. 25. 14:28
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
A telexes kisbetű.
2023. febr. 25. 14:33
 14/19 anonim ***** válasza:
68%
13! Ó!!!! Ezt én akartam beírni! 😂 nagy öngól!
2023. febr. 25. 15:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Régebben, még az Index átalakulása előtt olvastam, hogy többnyire bölcsészek és többségük gyakornokként került oda.

Az Indextől korábban távozottak alapították meg a 444-et, majd a nagy nap után felmondók a Telexet.

Utána is maradtak az ismertebbek közül páran az Indexnél, annak egyes részlegeinél, például a Totalcar szerkesztőinek egy része csak lassan szállingózott el (leginkább a Speedzone csatornához, ahová a Vezess csapatából is kerültek át emberek). Ami számomra meglepő volt, hogy az autós újságírók is bölcsészek, akik nagy autórajongók.

2023. febr. 25. 15:46
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

UFOlógus, rendőr...

Ja nem, várj, az a Spöttle

2023. febr. 25. 15:55
 17/19 anonim ***** válasza:
64%

Külföldön élek régóta, itt is diplomáztam. Nem hiszem hogy bármi is frusztrálna.

A gyakori tele van olyan szellemi hátraarcokkal, akik észérvekkel nem tudnak meggyőzni, így csak lepontoznak. Tökéletesen jellemzi Orbanisztán szellemi képességeit. No meg az oldalét. Normális fórumokon az oktalan lepontozásért ban jár. Itt mindegy csak legyen kattintás.

2023. febr. 25. 16:00
 18/19 anonim ***** válasza:
#17 Ez van, amióta 14 éves jobberekkel van tele az oldal.
2023. febr. 25. 19:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Valóban. A társadalom alja itt éli ki magát. Ez egy Quora fórumon pl nem történhetne meg. Igaz, ott van érdemleges moderáció
2023. febr. 25. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!