Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennek a teológusnak egyébként...

Ennek a teológusnak egyébként mi az úristen baja van?

Figyelt kérdés
[link]
2023. febr. 24. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
100%-ban igaza van
2023. febr. 24. 12:04
 2/10 anonim ***** válasza:
47%
A Mandiner szerkesztője csomagolhat, hamarosan új állás után kell néznie😅
2023. febr. 24. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
"teológus" 😂
2023. febr. 24. 12:46
 4/10 Andizsuzsi ***** válasza:
66%

ma 12:46!

Mi a vicces abban, hogy Perintfalvi teológus?

2023. febr. 24. 13:59
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem is teljesen igaza van, még ha tipikusan leegyszerűsítő és túldrámázott is a nézőpontja.

K.rva vicces, ahogy a szomszédunkban lévő nukleáris hatalom egyre agresszívabb lépésekre szánja el magát, és a drága miniszterelnökünk azzal érvel, hogy nekünk az az érdekünk, hogy erre ne reagáljunk semmit, mert különben magas lesz az infláció.

2023. febr. 24. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha akarsz bevonulhatsz Ukrajnába katonába.

2023. febr. 24. 16:43
 7/10 anonim ***** válasza:

*

Katonának.

Viszont szerintem két elveszett világháború után jó lenne végre kimaradni a következőből

2023. febr. 24. 16:44
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

"Viszont szerintem két elveszett világháború után jó lenne végre kimaradni a következőből"

Igen, de nem érted a lényeget: a világháborúk azért törnek ki, mert néhány hatalom nem elégedett a saját pozíciójával, és úgy gondolja MEGÉRI neki háborúval javítani ezen. Oroszország most eljutott odáig, hogy kipróbálja ezt a lépést, és ha engedik neki, akkor ő is és mások is felbátorodnak, és akkor szinte biztosan lesz világháború.

Mondjuk nem tudom, minek tépem a számat, úgysem fontolja meg senki, de legalább megpróbálom.

2023. febr. 24. 17:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor amikor az USA bevonult Afganisztánba, Granadába stb akkor miért nem mondta senki, hogy azonnal lépjünk be a háborúba Afganisztán, Granada stb oldalán?

2023. febr. 24. 17:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem unjátok még ezt? Azért nem akartunk Afganisztán oldalán hadba vonulni, mert az USA nem a világrenünket, és a biztonságunkat hívta ki. Oroszország éppen ezt teszi, de te moralizálj csak.

Egyébként nem értettem egyet az afganisztáni háborúval sem, de az nem Európa biztonságára jelentett veszélyt.

2023. febr. 24. 21:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!