Mi Hazánk támogatók, Mi Hazánk-osok, ti hány évesek vagytok itt a Gyakorin?
Nem értem miért kell kiemelni, hogy borsodi valaki.
Én is az vagyok, nem csak ostoba emberek élnek itt, akik alacsony IQ-val és EQ-val rendelkeznek!
Soha nem szavaznék szélsőjobboldalra!
Engem nem győztek meg, nem hiszek a könyvégetésben.
És abban hogy ha börtönbe küldjük a kiskorú melegeket ott heterok lennének. Sőt ott van aztán az igazi táptalaja a homoszexualitásnak.
Aztán az sem nagyon tetszik hogy erősen oroszpárti a Torockai. Amikor Putyin egy háborút indított a szomszédunkban.
Több helyről is állították Mi Hazánkosok hogy a lóvé a Fidesztől jön, és a nagy gyűlésükön is éltették Orbán Viktort.
Ez nálam kiveri a biztosítékot mert minden másnál kevésbé szeretném hogy a Fidesz korrupt bandája legyen hatalmon.
Így marad politikai hazátlan vagyok még mindig. Sorry. 40F.
#14 Akkor minek írsz ide? Ez a kérdés nem neked szólt.
Amúgy amiket felsorolsz, még csak nem is igazak. Jár a hrivnya/dollár a bértollnokságért.
#14:
"Több helyről is állították Mi Hazánkosok hogy a lóvé a Fidesztől jön, és a nagy gyűlésükön is éltették Orbán Viktort."
Ezt konkrétan Márki-Zay Péter és Puzsér állította először (Mi Hazánkosoktól ilyesmit nem olvastam), ez utóbbi azzal indokolta meg a feltevéseit, hogy a Toroczkai többször megy el az M1-hez és a Hír TV-hez interjút adni, mint az ATV-hez, pedig ő minden esetben kikéri magának, ha azzal vádolják, hogy baloldali, mert főleg baloldali műsoroknak ad interjút, és azt mondja (amit mellesleg Toroczkai is), hogy ő oda megy, ahová hívják.
"Engem nem győztek meg, nem hiszek a könyvégetésben."
-> Mégis miben különbözik ez a könyvégetés attól, hogy Európa és USA szerte betiltották az orosz zeneszerzők és orosz regényírók műveit? Az egyik legkeményebb eset az volt, amikor a hülye angolok jegyet vásároltak egy koncertre, ahol egyértelműen azzal reklámozták magukat a hirdetők, hogy valamelyik orosz zeneszerző (talán Tchaikovsky) műveiből adnak elő, a liberális, a művelt nyugatiak pedig majdnem meglincselték a zeneszerzőket, hogy a műsor rendezői nem voltak hajlandók a koncerten mit tudom én milyen baromságokat játszani Tchaikovsky helyett? Érdekes, hogy az orosz művészek, zeneszerzők regényírók szankcionálását ünnepelték a nyugatiak, de annak a förmedvénynek a ledarálásán bőgtek, mint a szarvasmarhák...
"Aztán az sem nagyon tetszik hogy erősen oroszpárti a Torockai. Amikor Putyin egy háborút indított a szomszédunkban."
-> Miért is lenne az? Mert azt mondja, hogy Magyarországnak nem érdeke egy nukleáris háború Oroszország és a nyugati világ között?
"És abban hogy ha börtönbe küldjük a kiskorú melegeket ott heterok lennének. Sőt ott van aztán az igazi táptalaja a homoszexualitásnak."
-> Mielőtt leírsz egy hazugságot, nézz utána annak, hogy tényleg tervezett-e ilyesmit egy adott párt (vagy legalább valami hasonlót), mielőtt elkezded terjeszteni. Nem, Toroczkai soha, egyetlen szóval sem mondta azt, hogy börtönbe küldené a homoszexuálisokat, függetlenül attól, hogy azok gyerekek vagy felnőttek. Csupán annyit mondott (különböző tudósokra hivatkozva), hogy a szexuális irányultságot erősebben határozza meg a környezet, mint a genetika, így ha nem folyna minden csapból a homoszexualitás, lényegesen kevesebb lenne az országban a divat b*.
25 éves veszprémi férfi vagyok.
Csak a Fidesz!
18-as,
hát, legyen neked a te hited szerint...
Az "oroszpártiság" esetében is megy a képmutatás. Egy évvel ezelőtt a ballerek voltak a legnagyobb oroszfanok, például amikor a hazafiak el akarták távolítani a szabadság téri szovjet emlékművet, akkor a hazaáruló ballerek mindig bevédték, most már le akarják rombolni, még a hazafiaknál is durvábban.
A Nyugat háborúit sem ítélik el, az USA rombolóhadjáratait éltetik, amelyek egyenként legalább egy nagyságrenddel nagyobb pusztítást, több halált okoztak, mint most a ruszkik Ukrajnában, és mind a mai napig tartó káros hatásaik vannak, lásd Irak, Irán, Szíria és Líbia. Részemről sz.r mindegyik, én Ukrajnában vagy a Közel-Keleten sem szívesen látok magyarokat megdögölni, a woke-osokkal ellentétben.
A történelmet is úgy értelmezik, ahogy nekik tetszik, eddig az volt, hogy a múlt kit érdekel + a magyarok a leggonoszabb nép volt/van/lesz a világon. Most meg jönnek '48-cal és '56-tal, hogy a csúnya ruszkik. Csak annyit felejtenek el, hogy '48 idején a főszereplők az osztrákok voltak, nem az oroszok uszították rá a románokat, szerbeket a magyarokra, végeztettek el velük népirtást, nem ők végezték ki az aradi vértanúkat (és sok más hőst), hanem a nyugati osztrákok. Mindezt bősz nyugati fejbólogatások mellett. '56-ban is hagyott minket a Nyugat megdögleni, szóban biztatták a magyarokat a halálig tartó harcra, közben a háttérben megegyeztek a szovjetekkel, majd átvettek 200k GDP-pörgető magyart.
Trianont, Magyarország szétszabdalását, félmillió magyar elüldözését, tízezrek vagonlakásokba kényszerítését, több millió magyar megbéklyózását, amiért szintén a nyugatiak a felelősek, persze elfelejtik, esetleg néhol előkerül pár "triatlon", de ennyi. Ahogy azt is, hogy a nyugatiak mind a mai napig támogatják a magyar kultúra rombolását, a magyarok elnyomását, ellehetetlenítését (lásd Benes-dekrétumok, úzvölgyi pogrom, iskolabezárások).
Kedvencem a Toroczkai-Puzsér vita volt, amikor a Puzsér azzal jött, hogy Szent István a nyugati identitás végett vette fel a kereszténységet, véletlenül sem azért, hogy megvédje az országot a felemelkedőben lévő Német-Római Birodalomtól, vagy hogy egy központosítottabb uralmi rendszert hozzon létre (ahogy anno Klodvig tette pont a frankoknál). És Puzsér a balosok között csúcs értelemnek számít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!