Mi Hazánk támogatók, Mi Hazánk-osok, ti hány évesek vagytok itt a Gyakorin?
Kedves kérdező:
Azt nem tudom, hogy a jelölgetők valójában hány évesek, ahogy azt sem, hogy az 1-es valóban Mi Hazánk szavazó-e vagy sem, de a 2. valószínűleg nem az, mert ha az lenne, valószínűleg nem írta volna ide az IQ-ját is, mert az alacsony IQ-t mindenki titkolni szokta. Azt sem tudom, hogy a 2-esnek valóban 75-e az IQ-ja, de gyanítom, hogy nem, ezzel csak a Mi Hazánk szavazórétegét szeretné lejáratni.
32 éves borsodi férfi vagyok. A tapasztalatok minden normális embert arra vezetnek, hogy kizárólag a Mi Hazánk lehet az egyetlen jó választás!
Isten áldja Toroczkai Lászlót! Az egyetlen ember a jelöltek között, akit valóban szívesen hívnék a Miniszterelnökömnek.
4-es,
szerintem sem Mi Hazánk szavazó az illető. 75-ös IQ kb. a szellemi fogyatékosság szintje. (Az enyém kb. 120, ami nem nagy szó, mert az átlagosság és az enyhén átlagfölötti határán van valahol.)
37 éves tolnai férfi vagyok.
A vidéknek a Mi Hazánk az utolsó esélye! Toroczkaival győzzük le a pesti liberálisokat!
"de a 2. valószínűleg nem az, mert ha az lenne, valószínűleg nem írta volna ide az IQ-ját is, mert az alacsony IQ-t mindenki titkolni szokta."
A 2-es inkább demens koalíciósnak tippelhető, még a 75-ös IQ-ja is közel állna a valósághoz abban az esetben.
Szerintem inkább a fajtád püfölhette a billentyűzetet, hogy a jelentéktelen párt csak bejutott önállóan a parlamentbe, ti meg behúztátok az újabb buktit. 🤭
Csak elég volt látni mindenfelé a rikácsolásotokat. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!