Mivel lehet igazán hatni a fiatalokra politika terén?
Figyelt kérdés
Mi lenne az, ami miatt nem mennének el külföldre, vagy nem vágynának el? Valaki például nem a fizetés miatt hagyja el Magyarországot, az olyat itthon lehet egyáltalán tartani?2023. febr. 22. 14:33
1/12 anonim válasza:
Én mint külföldre vándorolt fiatal: (mondjuk már 30 felett vagyok és 7 éve jöttem ki)
Ezek a dolgok nem változtathatóak meg egyik napról a másikra (oktatás, egészségügy, közhangulat, közterek állapota stb.), de ha legalább azt látnám, hogy a dolgok előnyükre változnak az sokat segítene. Sajnos nem ezt látom.
2/12 anonim válasza:
Ha lezárja a Fidesz a határokat… 😂
3/12 anonim válasza:
A propaganda hazugsaggyar teljes megszuntetese, igazsagos adoterhek (ne legyenek kivetelezettek se agyonterheltek), mukodo jogallam, korrupcio felszamolasa.
4/12 anonim válasza:
Hozza ilyen nem lesz valszeg a kovetkezo 30 evben de lehet azutan se szoval akinek az elobb felsoroltak fontosak, az keszuljon az orszag valtasra.
6/12 anonim válasza:
3: ahogy a kettes írja, a maffiajellegű, autokrata kormányzás befejezése, demokrácia, jogállam erősítése, normális társadalmi konzultáció, ahol ha valaki bírál valamit, akkor nem lesz automatikusan, sorosügynök, stb.
7/12 anonim válasza:
Pénz, ingyen lakás, még több pénz.
8/12 anonim válasza:
A többség a pénz miatt megy el. Ha jobb fizetések lennének, akkor többen maradnának.
9/12 anonim válasza:
Alacsonyabb korrupció, jobb állami szolgáltatások (oktatás, egészségügy).
10/12 anonim válasza:
Ha kimegyek, én se a fizetés miatt megyek ki, mert most is jól keresek.. És igen, baromi könnyű itt tartani, ne a fidesz nyerje a 2026-os választást. Én azt a dátumot adtam magamnak, hogy addig maradok és utána jó eséllyel kimegyek.
Nem érdekelne alapvetően, hogy mondjuk itt nincs német színvonal, de jelenleg nem is törekszünk arra, hogy az legyen, így meg simán nem érdekel az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!