Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is Magyar Péter...

Szerintetek is Magyar Péter jó apuka, s emiatt jó miniszterelnöke lesz majd az országnak?

Figyelt kérdés

link a legújabb posztjához:

[link]

febr. 8. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%

Nem vagyok jós, nem tudom, próbáljuk meg ha nem lesz jó legközelebb másra szavazok.

Azt tudom hogy Viktor már nem.

febr. 8. 18:03
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Én nem a családapára fogok szavazni, hanem arra, aki képes eltakarítani a pedofilmosdató, hazaáruló, országtabló bagázst.
febr. 8. 18:09
 3/11 anonim ***** válasza:
19%
Valamiért a legnagyobb fia sosem szerepel a képeken. Igaz lehet, hogy nem áll szóba az apjával?
febr. 8. 18:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Apukának Orbán is jó apuka.

Nem tudom, hogy Magyar Péter milyen apuka, de nem is érdekel. Számomra az a fontos, hogy a miniszterelnök mennyire figyel a nemzet igényeire.

febr. 8. 18:53
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Ez kb lényegtelen. A fontos MP-ből hogy esélye van megbuktatni az oroszbarát NÁCI kormányt.
febr. 8. 19:15
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

A legjobb videója bizonyítja

https://www.youtube.com/watch?v=7doEOcxERek

febr. 8. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Sosem értettem miért kell a saját gyerekeiket is beletolni ezekbe a szereplésekbe... ki tudja hogy fognak majd érezni ezzel kapcsolatban később.

Ma màr a legtöbb értelmes ember, minél híresebb annál diszkrétebb a magánéletével, átlagemberként is millió egy helyen lehet olvasni hogy miért ne posztoljunk a gyerekeinkről, erre a politikusok-celebek-influenszerek és egyéb állatfajok egy része még mindig használja a gyerekét saját magának a népszerűsítésére 🤷

febr. 8. 22:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Nincs összefüggés a kettő között. Sok nagy államférfi nem volt jó apuka (sokszor éppen azért, mert a munkájának, a hazájának szentelte minden idejét, még a gyerekeit is elhanyagolva) és sok diktátor, tömeggyilkos, zsarnok volt jó apuka.

Annyira mindenesetre ne is legyen jó apuka mint orbán viktor, hogy egy egész ország gyermekeitől vegye el a közpénzt, hogy a saját gyerekei, szülei, strómanjai, haverjai zsebét kitömje vele!

Legyen csak annyira jó apuka, hogy azért még képes legyen megérteni, högy a többi millióknak is van gyermekük és azoknak is kell valamit hagyni az országból!

febr. 9. 00:10
 9/11 Senior Séf ***** válasza:
Honnan a bánatból kellene tudnunk? Kifelé mindenki mást mutat.
febr. 9. 15:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy Magyar Péter milyen apa. Ami azt illeti, ez az összes politikus vonatkozásában is így van.

Engem az érdekel, hogy politikusként mit tesz le az asztalra.

febr. 10. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!