0rbant miért nem nézik Facebookon több ezren mint Dr. Magyar Pétert?
3,
A facebook az Orbán által befizetett közpénzből futtatja Magyar Pétert.
Így mindenki jól jár: a közpénzből a Fideszesek is nézhetik Orbánt, az ellenzékiek is nézhetik Magyar Pétert.
Mindenkinek van műsora a facebook-on, amit szeret. Tehát minden egyes facebookra költött adóforintunk jó helyre megy... 😌😌
5-ös,
Nem én hazudok, hanem te nem érted, amit írtam.
Nem azt írtam, hogy a facebook saját magának fizet, hogy hirdesse Magyar Pétert, hanem azt írtam, hogy Magyar Péternek fizet, hogy hirdethesse.
De akkor beszéljünk tiszábban: nem egyedül a facebook, hanem az az érdekkör, amibe a facebook is tartozik, pénzeli Magyar Pétert és a stábját, hogy csinálják ezt a politikai cirkuszt, amely cirkusz ennek az érdekkörnek kedvez.
És szándékosan több/sok emberhez eljuttatni bejegyzéseket a facebook nem csak hirdetések által tud, hanem úgy is, hogy "feltekeri" a megjelenítési algoritmusokat.
Ki a populista/populistább: Orbán vagy Magyar? Ezen vitatkozni nagyon röhelyes. 😆
-Mind a 2 csávó maga a megtestesült populizmus... 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!