Mostantól Menczer Tamás osztja Magyar Pétert a megafon helyett,mert azok besültek? Most éppen Nagy Márton miatt adott Magyar Péternek egy kardos választ Facebookon a saját üzenőfalán...
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 22:48
1/2 anonim válasza:
Adhat ő bármilyen kardos választ az üzenőfalán, az ország attól sajnos még recesszióban, a gazdaság zsugorodik. Én nagyon szeretnék kormányváltást, de nem ilyen áron. A kormánypártiaknak ráadásul még most sem esik le, hogy baj van, helyette Magyar Péterrel foglalkoznak.
2/2 A kérdező kommentje:
Igazad van 1-es de még mindig vannak,akik bekajálják az ilyen posztok tartalmát. Nyugodtan megnézed a komment szekciót. Bár szerintem van egy ilyen köre az ott kommentelőknek,akik nonstop feljárnak a kormánypárti politikusok facebook oldalára. Nagyrészt azok irkálgatnak szerintem...
tegnapelőtt 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!