Támogatnád az Ukránokat fegyverekkel a magyar kormány helyében? Ha csak gesztus szinten is mivel nekünk sem nagyon van.
30-as, én is pont ezt akartam írni. De aki "sikk hülyének" írja a síkhülyét és "haddjuk" a hagyjukot, annak magyarázhatod. Ha én megtanultam Romániában helyesen magyarul írni, talán az anyaországi fideszeseknek sem lehetetlen kihívás...
De lényeg, hogy valóban nem bombázták a román útvonslakat sem (amelyek egy része Kárpátalján vezet át).
Az ukrajnai magyar és román kisebbség nem azért van biztonságban ilyen értrlemben, mert nem mennek átrajtuk fegyverszállítmányok (dehogynem mennek), hanem mert olyan közel laknak Románia, Magyarország és Szlovákia határához, hogy precíziós fegyverrel is rizikós őket megtámadni - egy apró hiba is világháborúhoz vezethet a NATO-val, ha egy NATO-tagállam területére tévedne egy lövedék.
"30-as, én is pont ezt akartam írni. De aki "sikk hülyének" írja a síkhülyét és "haddjuk" a hagyjukot, annak magyarázhatod. Ha én megtanultam Romániában helyesen magyarul írni, talán az anyaországi fideszeseknek sem lehetetlen kihívás..."
1. Én tudok helyesen írni, csak nem eröltetetem magam, amikor ilyen helyeken vitázom.
2. Ez láthatóan tád is igaz:
"román útvonslakat"
Megjegyzem hogy elég ovis szint a helyesírásba kötni, egy vita során, néhány elírt szó miatt.
3. Ha tévedtem is a hármas állitásomban, nem változtatt a másik kettő igazságán.
Ennek ellenére elismerem hogy tévedhettem a hármasban, nem értek a térképekhez.
4. Nem vagyok fideszes, csak voltam. Akkor is 3 hónapig csak.
Bár megjegyezném hogy adtól még érte bombázád néhány helyet ukrajna területén ahonnan fegyvereket küldtek.
Értem, de orosz rakétákrol van szó.
Simán mellé lőnek három méterről.
Bár az adataid alapján szerencsére nem teszik.
Az elmúlt egy évben folyamatos az utánpótlás szállítás a lengyel határon, ennek ellenére mégsem lőtték hülyére az oroszok azt a környéket pedig kézenfekvő célpont lenne.
Viszonylag kevés tamadás érte Lviv környékét és Kárpátalját,egy év alatt kevesebb mint egy erősebb reggelen Kijevet.
Még ha el is fogadjuk a kormány tavaly marciusi ákombákom logikáját mára már világos, hogy ez nem valid érv.
Hmm.
Ezt jó hallani.
Már mint olvasni.
Az oroszoknak szabad kezet kell adni Ukrajnában.
A gyarmatuk volt, az is marad.
"A gyarmatuk volt, az is marad."
De akkor a törökök is kaphatnak szabad kezet itt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!