Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán tudatlansága okán...

Orbán tudatlansága okán nevezte pedofilnak az LMBTQ-s efebofil tanárt?

Figyelt kérdés
Az évértékelőjében pedofilnak nevezte, de mint ahogy azt a Tanár Úr levezette ő valójában efebofil. Vajon Orbán tudatlansága okán nevezte így mindenki előtt vagy szándékos csúsztatás?

2023. febr. 20. 12:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
36%

"Mégis ki más lenne a hibás, ha nem az, aki olyan törvényeket alkot az országnak, ami alapján 40-50 éves emberek legálisan dughatnak 14-15 éves gyerekekkel?"

Maga a törvény nem rossz szerintem, manapság hamarabb érnek a fiatalok, ez több más országban is megengedett:

[link]

Félre ne értsük, engem nem érint a dolog, nincs ilyen fiatal barátnőm. De nem tartom annyira vészesnek, hetero kapcsolat vonatkozásában. Sokféle ember, sokféle élethelyzet adódhat egy országban, akiket nem lenne érdemes emiatt kriminalizálni.

De az, hogy valaki homoszexuális kapcsolatra használja ki a törvényt, kifejletlen személyiség esetében az már lehet problémás, torzító hatású.

És még pofátlanul henceg is vele nyilvánosan, meg mindenféle "jogvédő" szervezetekre hivatkozik, az meg a balliberális gender érzékenyítő marhaságoknak köszönhető.

Novák Előd nem véletlenül javasolja:

[link]

[link]

Mindenesetre a Fidesz korrigálni fogja ezt a hibát szerintem és megint a balliberálisokon csattan az ostor, remélem.

A Fidesz-szavazók ezt nem értékelik annyira súlyos hibaként, mint ahogy a balosok szeretnék beállítani. Mára derült ki, hogy korrigálni kell, az életben előfordul ilyen.

Sokkal inkább tanulságos az ügy szerintem a gender-veszély vonatkozásában.

Most pedig kérnék egy kis "kaletázást", hátha belebukik a kormány.

Kaleta. Kaleta. Kaleta. Kaleta. Kaleta. Kaleta. Kaleta. Kaleta. Kaleta.

2023. márc. 6. 11:21
 62/81 anonim ***** válasza:
12%

61-es, ez egy MARHASÁG. 15-16 éves korukra a homoszexuális emberek általában már felfedezik a másságukat, ezen az alapon megengedett is lehetne a dolog akár.

Szerintem viszont SENKI ne csinálja SEMMILYEN 16 év alattival (igenis MINIMUM 16 évre emelném a beleegyezési korhatárt!), ha te az én 14 éves lányomat k.rogatnád, MEGÖLNÉLEK! Pláne a tanáraként, pedagógus-asszisztenseként...

A magyar törvény egy nagy kalap sz@r, ellentétben a romániai szabályozással, ahol 1-5 év börtön jár 15 év alattival való szexelésért, ha pedig tanár-diák viszonyban történik, az SÚLYOSBÍTÓ körülmény, akár 10 év is lehet a büntetése, ha ismétlődően történik, tanár és diákja között!

És most tervezik 16 évre emelni, nagyon helyesen!

(Ja, és Romániában LIBERÁLIS-baloldali-RMDSZ kormánykoalíció van!)

Attól a pedofideszestől pedig, aki szerint heteroszexuális viszonyban teljesen rendben van, ha a tanár a 14 éves kislányukat k.rogatja, én kapásból elvenném a gyereket!

Ha olyan nagy, olthatatlan szerelem lobban egy 14 éves kislány és a 40 éves tanára között, és még a hülye szülő is támogatja a dolgot, akkor várjanak a beleegyezési korhatárig (az ilyen nagy "szerelem" megér ennyi áldozatot, és még egy fideszes szülő is kibírja talán, ha 16 éves koráig nem dugják felnőttek a kislányát!).

2023. márc. 6. 11:40
 63/81 anonim ***** válasza:
59%

Hagyjuk a trágár fenyegetőzést, ilyenért tiltás is járhat, majd mindjárt feljelentlek!

Ha a te lányod beleegyezne ilyenbe, az a te nevelési hibád főleg. Elhiszem, hogy jó lenne máson leverni a te hibád, de akkor is.

És pontosan arról van szó, hogy nem mindegy a tanár-diák vagy egyéb viszony.

Hogy hülyeségeket magyarázol bele az írásomba, az a te értelmezési hibád és rosszindulatod. Így nem fogsz sajnos okosabbnak látszani. Csak egy 444-olvasónak fogsz látszani.

2023. márc. 6. 11:50
 64/81 anonim ***** válasza:
73%

63-as, azt inkább ne is részletezzük, te minek látszol... mindenesetre az a legvisszataszítóbb pedofil érvelés, hogy "de hát a mai fiatalok olyan korán érnek" (és ez már ok meg is b...ni őket) - csak azt nem teszik hozzá, hogy FIZIKAILAG.

Közben a pszichológusok között konszenzus van abban, hogy PSZICHÉSEN nemhogy hamarabb érnének, hanem KÉSŐBB ÉRNEK a mai generációk.

De ha már kifejlett melle van, dugjuk meg, nem igaz??? Az mindegy, hogy a pszichéje, a lelke, az intellektusa még GYERMEK, és fogalma sincs, mit csinál!

Az írásodba pedig SEMMIT nem kellett belemagyarázni, mert te magad fejtetted ki, jó hosszasan, hogy csak a homoszexuális kapcsolatot tartod problémásnak, de ha 40 éves pasik 14 éves kislányokat k.rogatnak (akár a tanárjukként), az teljesen rendben van szerinted, mivel - fizikailag - korán érnek a mai fiatalok, hát akkor azonmód meg is kell hágni őket, még gyermekfejjel!

2023. márc. 6. 12:44
 65/81 anonim ***** válasza:
9%

Valakinek az írásán is látszik, hogy egyszerű erdélyi favágó, folyton nagybetűkkel ordibál és egyéb árulkodó jelek az intelligencia hiányáról, értelmezési képességekről.

Ilyeneknek annyit ér a véleménye is, meg sajnos az általuk preferált politikai oldalról is rossz képet alakítanak ki.

Ilyeneknek nyilván nem is lehet problémája a lánya idős szeretőjével, mert a szeretőjelölt meglátja messziről az apát, rögtön elmenekül.

Magyarországon jobbára "nemzetiségi" állampolgárok miatt vezették be az enyhítést korábban, ugyanis a bírói gyakorlatban problémaként jelentkezett a jól kifejlett kis polgárok kriminalizálása.

Nem lehet mindenkit büntetni azért, mert vannak később érő típusok is.

Tehát volt logika a törvényben, nem csak úgy passzióból vezeték be.

Eltelt egy bizonyos idő, mire kiderült, hogy változtatni kell. Ilyen előfordul az életben, történelemben.

Aki ezt nem bírja hiszti nélkül feldolgozni, nem érti a világ működését... az csak egy balliberális.

2023. márc. 6. 13:58
 66/81 anonim ***** válasza:
51%
Vagyis "vezették", illetve úgy akartam írni, hogy "a nemzetiségi", csak kimaradt egy betű ott is.
2023. márc. 6. 14:02
 67/81 anonim ***** válasza:
0%

"...mert te magad fejtetted ki, jó hosszasan, hogy csak a homoszexuális kapcsolatot tartod problémásnak, de ha 40 éves pasik 14 éves kislányokat k.rogatnak (akár a tanárjukként), az teljesen rendben van szerinted"

Ekkora alattomos hazugságot... Hol is írtam én olyat, hogy tanárnak szabadna?

"De ha már kifejlett melle van, dugjuk meg, nem igaz??? Az mindegy, hogy a pszichéje, a lelke, az intellektusa még GYERMEK, és fogalma sincs, mit csinál!"

Pont erről is volt szó (53), majd magyarázd meg a B. Zsolt mentegetőinek, akik szerint Orbán tévesen nevezte pedofilnak:

"...De ez csak a külső, mert a pedofilok számára ugyanolyan fontos a viselkedés. Hogy megítélésük szerint a gyerek azért is vonzó, mert ártatlan, őszinte, nem manipulál. Ám abban a pillanatban, ahogy elkezd úgy viselkedni, mint egy felnőtt, taszító lesz a számukra."

2023. márc. 6. 14:22
 68/81 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg saját maga is az, mivel o maga fogadtatta el a törvényt, ami alapján 14 éves gyerekkel szexelni nem törvénysértő.
2023. márc. 14. 12:31
 69/81 anonim ***** válasza:
100%

67 "Pont erről is volt szó (53), majd magyarázd meg a B. Zsolt mentegetőinek, akik szerint Orbán tévesen nevezte pedofilnak."

Akik szerint orbán tévesen őt pedofilnak, azok pont orbánra haragszanak emiatt. orbán viktor ugyanis valóban tévesen nevezi annak, mivel AZ Ő HIBÁJÁBÓL és az undorító pedofidesz-kormány hibájából TÉNYLEGESEN NEM MINŐSÜL ANNAK!

Egyedül orbán viktor és maffiakormánya tehet arról, hogy ez jogilag nem pedofília!

2023. márc. 15. 10:06
 70/81 anonim ***** válasza:
94%

"Félre ne értsük, engem nem érint a dolog, nincs ilyen fiatal barátnőm. De nem tartom annyira vészesnek, hetero kapcsolat vonatkozásában. Sokféle ember, sokféle élethelyzet adódhat egy országban, akiket nem lenne érdemes emiatt kriminalizálni.

De az, hogy valaki homoszexuális kapcsolatra használja ki a törvényt, kifejletlen személyiség esetében az már lehet problémás, torzító hatású."

Egyrészt én speciel a Bite Zsoltot is a falhoz állítanám, meg az ilyen mentalitású embereket is, akik szerint ez "élethelyzet" kérdése. Ugyanabba a gödörbe valók vagytok, undorító. Főleg még a kapálózás mellé, hogy a homokosoknál ez más kérdés, persze.

2023. márc. 15. 11:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!