Magyarországon antifasisztáknak joguk van feketébe öltött magyarokat bántalmazni?
10.
Jó reggelt!
Pont ez a baj, hogy több napos sztori volt, mire lehozták.
Utolsó, pl a holokauszt.
Aki náci az csak azért nem gyilkol mert rá lehetősége.
Nem verést érdemelnek, hanem le kéne lőni mindet.
"Pont ez a baj, hogy több napos sztori volt, mire lehozták."
A-ha, te hát ha kisebb jelentőséget tulajdonítottak a hírnek, mint ahogy szerinted helyes, akkor az azt jelenti, hogy "joguk van feketébe öltött magyarokat bántalmazni". Fura logika...
Szép új liberális világ:
-Maga náci!
-Nem, nem vagyok!
-De ha tehetné, az lenne!
"hát ha kisebb jelentőséget tulajdonítottak a hírnek, mint ahogy szerinted helyes"
Igen, itt pont ez történt.
Kicsit jobban nácinak nézett ki és akkor már helyes, hogy elvertêk.
Mert terepnadrág volt rajta.
Vagy bomber dzseki.
Vicc.
"Kicsit jobban nácinak nézett ki és akkor már helyes, hogy elvertêk."
Megint csak: ilyet nem olvastam a telexen.
"Utolsó, pl a holokauszt.
Aki náci az csak azért nem gyilkol mert rá lehetősége."
Mondjuk én arra gondoltam, hogy mivel azzal az indokkal relativizáljátok az antifások gyáva tetű módjára történő támadását, mert azok "nácikat" támadtak meg, na de azok amúgy is régóta folyamatosan verekednek, mennek neki melegeknek, vernek meg csak úgy valakit, satöbbi, és az antifarkak "csak revans gyanánt" csinálták a múltkorit.
Ha feljebb említett "náci cselekmények" gyakran előfordultak napjainkban, akkor csak van valami forrás ezekre, megírták a hírekben, egyebek, nem? 🤔
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!