Magyarország jelenleg a középkorban van?
Figyelt kérdés
Vármegye meg minden...2023. febr. 19. 18:49
11/19 anonim válasza:
A magyar Viktoriánus korban vagyunk.
12/19 anonim válasza:
Milyen tradiciók vannak egy olyan országban, amikor az egyik legnagyobb állami ünnepünkről is kiderült, hogy nem úgy van az, ahogy 60 évig mindenki hitte? Vagy, amikor egy nyomorult paprikából véres politikai vita lesz? Mégis mi a fene a tradició ebben az országban? A dobozolás?
13/19 anonim válasza:
Gyurcsánnyal már az őskorban lennénk!
14/19 anonim válasza:
Jól látod, Kérdező, szerintem is ott van.
15/19 anonim válasza:
Bírom ezt a sok önjelölt történészt, hogy 950 évig volt vármegye, meg bla bla... És?? Volt huszár díszegyen ruha is, akkor azt is húzzuk vissza? Volt régi magyar rovásírás is, azt is vezessük be újból? Nagyon gáz 2023-ban vármegyézni, sötét középkor kb., ne csodálkozzunk, hogy az EU-s országok elfordulnak tőlünk, és rajtunk röhögnek. Amúgy meg én világ életemben a megye szót használtam, nekem az a természetes, és megyének fogom hívni ezek után is, akinek meg nem tetszik, sajnálom...
17/19 anonim válasza:
Még nem, de jó úton haladunk a szellemi sötétség felé.
18/19 anonim válasza:
Ha ott lenne, ezt ilyen formában nem lehetne kiírni (egy webes fórumra). Sőt, a többségünk írni sem tudna.
19/19 anonim válasza:
Bírom ezt a sok hisztis komcsit.
Ha szerintetek úgyis minden hogy megye vagy vármegye mi a francot sivalkodtok?
Nem a középkor volt sötét, hanem az agyatok meg a Rákosi korszak amikor a vármegyéket eltörölték, te proli:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!