Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy az Antifa múlt hétvégén egy olyan két gyermekes családapát vert össze viperával akinek semmi köze nem volt a neonacikhoz?

Figyelt kérdés

A szomszédos dohányboltba ment dolgozni.

Nekem sem a stílusom a terepmintás bakancsos viselt, nade ezért betörni valakinek a fejét és össze rugdosni az nagyon durva

2023. febr. 19. 13:15
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
54%

lol

Olyanokról írod, hogy nem nácik, akik nácikra emlékeznek egy náci emléknapon.

Aztán valahogy bedobjátok a cigányokat a turmixba, pedig a támadások olyanok ellen történtek, akik a kitörés napján voltak, ami egy náci emléknap.

A cigányozással megpróbálod terelni a témát, de a cigányoknak soha nem volt semmi köze a témához vagy akár támadássorozathoz. Csak a kitörés napjának.

Akkor tehát mi más vagy? Miért tereled szándékosan olyasmire a témát, aminek nem volt köze a támadásokhoz?

Mert az egész a kitörés napja körül forog.

Most majd persze megint leírod, hogy a támadókat éltetem. Megspórolok legalább két kommentet ezzel.

Vissza a kitörés napjához: a támadók azt nézték, hogy kik lehettek ott vagy kik voltak ott. Abszolút nem érdekelte őket, hogy ki mit gondol a cigányokról.

Hazudhatsz magadnak is erről, de az egésznek a kulcsa a náci emléknap és mindenki magasról tojik arra, hogy mi jött létre a cigányok miatt. Semmi köze az ügyhöz.

2023. febr. 19. 15:10
 32/45 anonim ***** válasza:
45%
#32: Azért mondom ezt, mert úgy adjátok elő, mintha nem lenne semmi baj a világgal, csak pár unatkozó ember úgy gondolja, hogy ő most gyűlölködni fog, és ezért megérdemli, hogy egy másik csoport megtámadja. Talán rá kéne jönni, hogy az ún. nácik se véletlenül vannak.
2023. febr. 19. 15:12
 33/45 anonim ***** válasza:
71%

33. Sok baj van a világgal, de a nácik már kaptak esélyt, hogy javítsanak rajta és csak rontottak mindenen. Egy háborúval lerombolták Európát és rengeteg ember halt meg teljesen értelmetlenül.

Nem értem, hogy miért kell ragaszkodni bukott dolgokhoz. De mindegy. Nem érdekel. Tőlem valljál náci nézeteket, de ahogy a múltban, úgy a jövőben is gyászos lesz a vége.

2023. febr. 19. 15:17
 34/45 anonim ***** válasza:
45%
#34: Én nem vallok náci nézeteket, csak meg tudom érteni miért vannak. És ha mondjuk Lakatos Ronáldóék csoportosan rád támadnak, akkor azoktól számíthatsz csak védelemre, akiket lenácizol.
2023. febr. 19. 15:19
 35/45 anonim ***** válasza:
68%
Igyekszem elnéző lenni a szerény szellemi képességeiddel, de a cigányokat eredetileg egy másik kommentelő vetette fel. :) Ugyanakkor jogosan, hiszen az antifa szerint ők csak reagálnak az erőszakra, ezért jók. Ugyanezt bármilyen nácinak bélyegzett ember elmondhatja, aki reagál a cigányok által elkövetett erőszakra. Értem, hogy téged egy vitatott történelmi napi megemlékezésen való részvétel jobban zavar, mint a valós bűncselekmények, de ez a kettős mércéd miatt van. Azzal, hogy szerinted az mentség, hogy ők csak keresték azokat, akik ott lehettek, gyakorlatilag legitimálod a politikai célú erőszakos tetteket. Na erre mondom, hogy bármelyik SS tiszttel kezet foghatnál, mert teljesen egyformák vagytok.
2023. febr. 19. 15:21
 36/45 anonim ***** válasza:
56%

35. Soha nem védett meg senki. Náci sem, habár már szexuálisan zaklatott egy. Mondjuk cigány is kergetett meg, így a két rossz talán kioltja egymást? Nem tudom.

36. Mikor vagy nem elnéző?

Melyik SS tiszttel? Akik megpróbálták megölni Hitlert, azokkal szívesen kezet fognék.

Megint tereled a témát. Pedig próbálom megspórolni a kommenteket, hogy úgy tűnjön kevésbé érdekel. Próbálom leplezni, hogy te vagy nekem a legfontosabb a világon, de nem megy. :(

Fogd már fel, hogy a támadások a kitörés napja náci emléknap körül forogtak és ezt leírni nem jelenti azt, hogy engem ez jobban zavar vagy legitimálok bármit is. Ez egy tény. A rendőr is ezt mondta, aki sajtótájékoztatót adott.

Ha szándékosan ferdíted el, amit mondtam, akkor az egyik legalávalóbb példány vagy, ha pedig tényleg így fogod fel, akkor olvass több szöveget és gyakorold a szövegértelmezést.

2023. febr. 19. 15:30
 37/45 anonim ***** válasza:
36%
Ezt ironikus, hogy úgy írod, hogy szándékosan félreértelmezed és összekevered, amiket írok, összevissza nácizol, miközben pontosan ugyanazt a gyűlölködést nyomod, mint ők.
2023. febr. 19. 15:35
 38/45 anonim ***** válasza:
57%

Te tényleg egy bunkó vagy.

Amúgy hol írtam, hogy nem fogok gyűlölködni? Leírtam, hogy utálom a nácikat egy oldallal korábban. A náciknak szabad gyűlölködni, de nekem nem? Remélem te sem gondoltad komolyan.

2023. febr. 19. 15:38
 39/45 anonim ***** válasza:
74%
Olyan dolgokért kérsz számon, amikhez hasonlókat sem írtam. :D
2023. febr. 19. 15:40
 40/45 anonim ***** válasza:
6%
Csak az összes hozzászólásodban.
2023. febr. 19. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!