Mi a véleményetek arról hogy az Antifa múlt hétvégén egy olyan két gyermekes családapát vert össze viperával akinek semmi köze nem volt a neonacikhoz?
A szomszédos dohányboltba ment dolgozni.
Nekem sem a stílusom a terepmintás bakancsos viselt, nade ezért betörni valakinek a fejét és össze rugdosni az nagyon durva
Nálunk gimiben volt ilyen nácica. Amíg ő zaklatott és ütött mást, addig minden szép és jó volt. De amint valaki visszaütött és kicsit is megsérült már rohant is sírva árulkodni egy tanárnak. Most is így parádézik.
A nácik mindig a legnagyobb tollpihék.
"Képmutató társaság."
Az emberek türelme véges. Csak emberi lénnyel lehet tisztességesen viselkedni. De amikor kiderül, hogy a másik oldalon egy ork van, akkor felesleges a tisztességesség, mert lepattan rólatok.
Amellett, hogy a nácik a legnagyobb hópihék, a legalávalóbb népség is. Elég ránézni a vadhajtások kommentszekciójára, hogy kik vagytok.
25. Lássuk: ti faji alapon ítélkeztek és olyasmi alapján, amit senki sem választ magának.
Én pedig az alapján ítélkezek, amit ti választattok magatoknak.
Az, hogy valaki zsidó lesz egy teljesen véletlen folyamat, amibe senkinek sincs beleszólása.
Az, hogy valaki náci lesz egy döntés kérdése, ahogy az is, hogy zaklat és bánt másokat olyasmiért, amiről nem tehetnek.
Ha azt hiszed meghat az, hogy szerintem nem vagyok különb, akkor szeretném, hogy emlékeznél arra, hogy: nem érdekel a véleményed.
Egy olyan csoportot védelmezel, ami önként választotta magának azt, hogy gyilkosokat éltet és bántani fog másokat.
Semmi sem kötelez arra, hogy én ehhez tapsoljak és toleráljam. Még a te kifordított, elmebeteg értékrended sem, amiben az embereknek jó képet kell vágnia egy nácihoz.
Helyesbítek: Képzelődsz emberekről, hogy nácik és faji alapon ítélkeznek. A cigányokkal soha nem a bőrszínük volt a probléma, hanem az életvitelük. Ez el lett már mondva elég sokszor, az értelmesebbek fel is fogták, a maradék meg menteni próbálja a menthetetlent. Például te, aki utcai tamadókat éltetsz és másra próbálod fogni, amit te csinálsz.
Annyira nem érdekel, hogy sorra jönnek a kommentjeid, jól van. :D Ha nem érdekel, akkor innentől csendben maradsz. Ha meg nem, akkor hazudtál.
És most is hazudsz. Aztán pedig behisztizel, hogy leírom a tényt, miszerint egy alávaló ork vagy.
Hol éltettem a támadókat? Meg tudod mutatni? Vagy ez egy újabb bejegyzés lehet az alávaló náci hazugságok enciklopédiájában?
Utállak titeket, mint a szart, de nem támogatom a fizikai erőszakot. Az antifákat sem kedvelem különösebben. Engem valószínűleg a nácik és antifák is meg akarnának verni.
Majd pont egy náci fogja megmondani, hogy mikor kommentelhetek és mikor nem.😂 Beszarok.
Tehát érdekel. :) Ennyit erről. :)
Itt egyedül te hazudozol, hisztizel és nyíltan gyűlölködsz. Amiért a képzeletbeli nácijaidat utálod, ugyanazért magadat is utálhatnád, mert egyformák vagytok. Magadat vetíted ki másokra. Ezen szakember tudna segíteni.
Addig esetleg rámutathatnál, hol írtam bármi nácit, persze csak ha nem egy gerinctelen hazug rágalmazó vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!