Mi a véleményetek arról hogy az Antifa múlt hétvégén egy olyan két gyermekes családapát vert össze viperával akinek semmi köze nem volt a neonacikhoz?
A szomszédos dohányboltba ment dolgozni.
Nekem sem a stílusom a terepmintás bakancsos viselt, nade ezért betörni valakinek a fejét és össze rugdosni az nagyon durva
Látom elindult a mellébeszélés
Itt szó sincs a nácik mentegetéséről
"betörni valakinek a fejét és össze rugdosni az nagyon durva"
Igen az.
Magyarország egy jogállam, vannak törvényeink.
Aki ilyet tesz arra ugyanolyan büntetést kell kiszabni, akár roma, akár magyar,akár külföldi.
A rendőrség dolga az elkövetők elfogása, az ügyészségé a vádemelés, a bíróságé az ítélethozatal.
Én magyar állampolgárként azt akarom, hogy a fenit szervezetek működjenek a törvényi előírásoknak megfelelően.
Nem akarom, hogy a csőcsélék ítélkezzen, aszerint, hogy az elkövető szerinte cigány, náci vagy antifa volt.
#9: "Az antifa pont az ilyenek miatt jött létre egyáltalán."
Lehet, a szélsőjobbos szervezetek meg azért jöttek létre, mert Lakatos Ronáldóék nem tudnak viselkedni. Akkor most ki is az, aki a problémát okozza, illetve az arra adott válasz miatt támad?
"Lakatos Ronáldóék nem tudnak viselkedni"
Ennek tényleg sok köze volt a Kitöréses megemlékezéshez. Ha a cigányok miatt jöttek létre, akkor miért bálványoznak nácikat?
18. Nem mondtam ilyet. Az szerinted jogos, amikor bedobod a "de a cigányok miatt" kártyát.
Az mindenesetre vicces, hogy milyen hisztirohamot vált ki belőletek, amikor valaki veletek bánik úgy, ahogy ti szeretnétek másokkal.
Random emberek, persze. Ezt max az annyi agysejtű hiszi el, mint akik a tagjaitok közt vannak. Etessétek őket vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!