Hány évre tennétek a beleegyezési korhatárt?
Figyelt kérdés
Sztem a 18 év túlzó és fszság, viszont a 14 túl alacsony, 16nak kéne lennie.2023. febr. 18. 20:03
11/31 anonim válasza:
Most mennyi amúgy a korhatár?
12/31 anonim válasza:
A 14 rendben lenne, ha nem azt jelentené, hogy onnantól akár 50 éves párja is lehet. 14-18 közt úgy engedném, ha csak pár év korkülönbség lenne a párok közt.
13/31 jpeacefuler válasza:
De szeretnék veled találkozni és ezt megvitatni.
14/31 anonim válasza:
Engem csak az érdekel, hogy a 20 éven felüli fullos bukszáknak tegyék kötelezővé a beleegyezést, ha én kérem fel őket egy "táncra" :D
17/31 anonim válasza:
Annó 21 évesen megd#gtam egy 16 éves csajt, az rendben volt jogilag?😂
19/31 anonim válasza:
Hagyjuk már eleve férfi tanárok sincsenek most a fidesz talált egy 50 éves tanár segédet azt rá küldte egy gyerekre és utána emberjogi szervezetekeljön.Ez nagyon elöre megtervezetnek tünik.Annyira káros hogy, már csak nő tanit hogy, fiuk főleg akinél apa nincs mert meghalt már betegesen meg akkarnak felelni a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!