Mit csináltatok volna Putyin helyében, hogy az USA lobbistái felrúgták a 23 éves status quo-t Ukrajnában?
11#
Van erre egyébként bevállt történelmi recept, hogyan is kell művelni, de az ukrajnai nép, ugye nem kell mondanom, hogyan is választja 91 óta a nyugati érdekszférát. Akárcsak a magyarok.
14;58
A magyarok kb 60-70% tuti nyugat mellett voksol le.
Ha nem tetszik, miért nem költözöl/költöztök már ma Pekingbe, Minszkbe, Moszkvába?
13#
Én inkább arra próbáltam reflektálni, hogy a kifosztott perifériák, mádodik harmadik világ szülöttjeinek túlnyomó többsége csak akkor tapasztalhatja meg a dicső nyugatot, ha fogja a batyuját és megindul. Egyébként globálisan rohanunk a szakadék felé.
15:34
“ Egyébként globálisan rohanunk a szakadék felé.”
Bezony. Kelet meg a földi kánaán felé.
Lehet hülye vagyok, mondjuk libsiként a Fideszesek szerint az, de mégis a rothadó nyugatot választom
"Bezony. Kelet meg a földi kánaán felé."
Hát nagyon nem, éppen ezért globális. Csak a zuhanás mértékében lesznek eltérések. A busmanok szinte semmit nem fognak észlelni, kivéve ha az emberiség álltal befolyásolt éghajlat nem szól közbe. Addig is tapsikoljunk, hogy Rotterdam levegője milyen tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!