A Momentum lesz a DK következő áldozata?
Figyelt kérdés
A 2024-es EP-választáson Feri őket is bezúzza az 5%-os bejutási küszöb alá, ahogy azt már megtette az LMP-vel, az MSZP-vel és a Jobbikkal, Márki-Zay-al stb.2023. febr. 17. 10:29
11/14 Blackfyre válasza:
10-es: ezt tudom, de onantól kezdve egyre biztosabb volt a közös lista, a törvénymódosítás miatt. 22-től számoltam, hogy nem volt 10% felett (2020-ban volt a DK előtt is, illetve a 22-es választások utáni medián mérésben (akkor 8 volt a Momentum, 7 a DK.) A Momentum eredmény szempontjából fontos lesz, hogy a szavazók, akik átpártoltak a kutyákhoz (két választás között gyakran csinálják), azok visszajönnek-e, vagy a kutyáknak sikerül megtartaniuk.
12/14 anonim válasza:
Nem kár a Momentumért. Egy ilyen elnökkel aki nem tudja eldönteni hogy szélsőjobboldali vagy liberális emellett egy multis pénzügyi előadó több agilitás van mint benne.
13/14 anonim válasza:
11-es
Igen, igen..hát bő fél év kiderül erre a válasz.
Egyéni véleményem, az utolsó mondatodra, hogy szerintem nem fognak vissza térni, legalább is a többsége szerintem nem, én 2017-től 2022 januárjáig Momentumos voltam, 2022 jan. vége óta Kutyapártos, én személy szerint végleg az előválasztás vége után ábrándultam ki belőlük és hagytam ott, amikor a Momentum a vesztes előválasztási jelölteket felpakolták a listára.
14/14 Blackfyre válasza:
13-as: Az ep listán is vesztes jelöltek voltak 19-ben (Se Donáth Anna, se Cseh Katalin nem nyert egyéniben 18-ban.) A listán is kellet volna előválasztás, nem csak egyénire. Az, hogy valaki nem nyert egyéniben, sokszor a lógóbizniszeken múlt, pedig indulhatott volna mindenki mindenhol, és akkor vagy egyénire is kellet volna második forduló, vagy rangsorolt választás kellet volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!