Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz, hogy Bödőcs Tibor...

Igaz, hogy Bödőcs Tibor "humora" kimerül a primitív orbánozásban?

Figyelt kérdés
Többektől hallottam ezt a véleményt...
2023. febr. 17. 00:12
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
27%

úgy látom ha azt mondom hogy a humora ne politikából álljon már hanem bármi más témákból álljon össze, akkor itt egyből fidesz párti leszek...

ez aztán a szellemi színvonal

2023. febr. 17. 09:40
 22/39 anonim ***** válasza:
77%
21-es: A humora nem csak politikából áll, és hadd döntse már el ő, hogy milyen témát választ, a közönség meg azt, hogy érdekli-e. Aki pedig azt mondja, hogy zavarja az orbános humor, az több mint valószínű, hogy fideszes. Szóval ne lepődj meg a következtetésen. Ha azt mondanám, hogy "szegény Gyurcsányt ne szidjátok már", valószínű te is arra következtetnél, hogy DK szimpatizáns vagyok.
2023. febr. 17. 09:46
 23/39 anonim ***** válasza:
71%

21-es, én nem mondtam, hogy fideszpárti vagy, nem tudom, honnan szeded. Én egyszerűen nem értek veled egyet.

Szerintem Dunát lehet rekeszteni a rengeteg semmitmondó humoristával, akik úgy kerülgetik a politikát, mint a forró krumplit, inkább csak átcsacsogják a műsoraikat celebekről, a tegnapi (kitalált) napjukról, sorozatokról, randiügyekről, piszlicsáré dolgokról.

Oké, legyen ilyen humor is (van is, rengeteg), bár engem végtelenül untat.

De legyen igazi, megmondós politikai humor is a palettán - Bödőcs pont ezt a lyukat vette észre és töltötte ki okosan, az űrt, ami Hofi Géza után maradt.

Lehet, sokaknak nem tetszik, azok nézhetik a kismillió semmitmondó bulvár-standupost.

De hogy VAN RÁ IGÉNY, Londontól, Budapesten át Erdélyig, azt a szakadó teltházak jelzik, akárhova is megy Bödőcs.

Sok ember szereti a közéleti, társadalomtudatos humort, és ősidők óta szeretik kiröhögni az emberek az életükre telepedő hatalmasokat és hatalmaskodókat.

Én csak azt mondom, hadd' legyen ilyen humor is, személy szerint örülök, hogy Bödőcs beleállt. A humoristák 99,99%-ának vagy képessége nincs hozzá, vagy vér a p...ban, hogy megtegye. Márpedig erre IS van igény.

2023. febr. 17. 09:47
 24/39 anonim ***** válasza:
95%
Ezzel az erővel a HOfi meg csak kommunistázott. Ha kivonjuk belőle a komcsikat, semmi sem marad....
2023. febr. 17. 09:57
 25/39 anonim ***** válasza:
28%

Én nem szeretem ezt a fajta humort. Ha politizál, az erőltetett, máskor meg rég lerágott "megtörtént" eseteket adnak elő, ugyanolyan erőltetett formában. Ugyanazokat az (egyébként már ismert) sztorikat veszik át egymástól, kicsit módosítva. Ez nem művészet és nem is tehetség.

Úgyis, hogy nem vagyok egy stand-up rajongó, de Hofi Gézát elismerem, hogy sokszínű volt és valóban tehetséges ilyen szembpontból. Bödőcs a lába nyomába sem ér, ugyanolyan gyenguszka, ugyanolyan sértő és ugyanolyan trágár, mint a többiek. Nem vagyok fideszes, mielőtt megkapnám, nem zavar a kormánykritika egyáltalán. De hogy minden második szó a b+, az nekem humornak gyenge.

2023. febr. 17. 10:24
 26/39 anonim ***** válasza:
85%

22: láttam/hallgattam már őt és tudom hogy nem csak politikával kapcsos humora van. én nem arról beszélek hogy ne szidja orbánt vagy gyurcsányt, hanem hogy ez a politikás humora nem jön be.

és pont erről beszélek: én azt mondom hogy nem jön be amikor politikával humorizál (teljesen lényegtelen h orbánt v gyurcsányt gúnyolta ki, nem érdekel).

erre meg jönnek hogy "jajmert orbánt szidta? akkor te fideszes vagy". az ilyen ember nagyon sötét.

én baromira nem értem amikor valamiről azt mondom hogy egyik se érdekel, de akkor jön a másik okostojás és meg akarja nekem magyarázni hogy olyan nincs hogy egyik se érdekel, valamelyik már pedig igenis érdekel, ezt valaki magyarázza már meg...

23: akinek nem inge ne vegye magára, fentebb megírtam amit gondolok.

2023. febr. 17. 11:12
 27/39 anonim ***** válasza:
79%
Nyilván ez olyan, hogy 100-ból 99 humorista nem politizál, a maradék 1 pedig csinál 100 videóból 99 nem Fidszest meg 1 Fideszes videót, akkor a Fideszes számára csak az az egy lesz a mérvadó és csak arról fog károgni, hogy "mindig a Fideszt szidja".
2023. febr. 17. 11:24
 28/39 anonim ***** válasza:
4%

#20!

Ezt ócska szöveget, hogy a politikai humor mindig ellenzéki, már hallottuk a Heti hetes tagjaitól. Amikor a kedveceik kerültek hatalomra, akkor is csak orbánozásra, fideszezésre futotta.

Ha valaki nem elfogult, akkor meglátja a nevetséges doglokat mindkét oldalon.

2023. febr. 17. 14:15
 29/39 anonim ***** válasza:
35%
Én nem azért utálom Bödőcsöt, mert a kormány ellen humorizál, hanem mert szar. Hofi is kritizálta a Fideszt, de attól még elismerem, hogy ő egy nagy tehetség volt, és tudom élvezni a műsorait is. Bödőcs meg olyan, mint a többi standupos: erőltetett és olyan tipikusan mai trendi emberke, akiktől rosszul vagyok. Mellesleg, ha már annyira politizálnak, az EU hülyeségei miért nem kerülnek terítékre? Vagy a liberális rendszer visszásságai?
2023. febr. 17. 14:30
 30/39 A kérdező kommentje:
29-es: talán mert azzal magukra haragittanák a kenyér adó gazdáikat XD
2023. febr. 17. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!