A jobboldali magyarok miért mindig ilyen erőszakos, szabadságellenes haverokat keresnek?
Ugye 10 éve ment ez a Jobbikos iszlám mánia, az arabokat, törököket éltették, meg a palesztinokat, olyan népeket ahol diktatúra van, megverik a melegeket és az embereknek sötét középkori gondolkodása van.
Amikor rokonnépeket kell keresni, nekik menőbb Kazahsztán, a savanyított tej hazája, mint Finnország, a Nokia hazája.
Most az orosz-ukrán háborúban is orosz-pártiak.
Taiwan-Kína ellentétben is Kína pártján vannak, sőt már Észak-Korea rajongó szélsőjobbossal is találkoztam.
Olyat viszont egyszer sem láttam, hogy egy magyar jobboldali Németországot, Franciaországot, Angliát, Norvégiát, Izraelt, vagy az USÁ-t szeretné. Ehelyett mindig olyan országokkal barátkoznak ahol primitív a technika, alacsony az életszínvonal, nincs demokrácia, és verik a nőket meg a melegeket.
Azért, mert a demokrácia ellen vannak. Azt mondják, hogy most már, hogy a fidesz (a "jók") kormányon vannak, a demokrácia veszélyes, mert esetleg le is válthatják őket.
Ezért istenítik a diktatúrákat, mert ott szétverik az ellenzéket, és nem engedik leváltani a diktátort.
Tipikus általánosító libbant kérdés,ez olyan mintha én az összes libsit BLM szolga,néger cipő csókolgatónak definiálnám. :)
" 1964. július 2-án Lyndon B. Johnson amerikai elnök aláírta a Polgárjogi törvényt, amely jogilag felszámolta a feketék közéleti és magánéleti szegregációját az Egyesült Államokban."
1 9 6 4. érted ? A világ vezető demokráciája. Ennek tapsikoljak ?
Házasság egy férfi és egy nő között jöhet létre.
Ezért az "azonos nemű házasság" nem értelmezhető szókapcsolat.
És ez így van rendjén.
A bejegyzett élettársi kapcsolat már létezik. Arról szerintem lehetne beszélni a kormánnyal hogy a kapcsolathoz tartozó jogokat vizsgálják felül és módosítsák.
De nem, nekik a "házasság" elfogadható csak. Hát abból egyenlőre nem lesz semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!