Mi az oka annak, hogy a Fidesz a nyugdíjasok körében rendelkezik a legerősebb támogatottsággal?
Van két nagy csoport, akiknek az
-internethasználata alacsony
-propagandával teli közmédia fogyasztása magas
-jelentős bevételei van a kormánytól
-nincsen közvetlen kapcsolatban a gazdasággal
-nem érdekli a forint árfolyamértéke.
Ezek a nyuggerek és a rejtett erőforrások.
13
Ja és mellékesen a két csoport átlag iq-ja valószínűleg alacsonyabb, mint a magyar átlag.
#13!
Csak szólok, hogy a mai nyuggerek egy jelentős része az a korosztály, aki elkezdte az internetet használni, amikor te még a csattogós lepkét sem toltad.
azért, mert a magyar nyugdíjasoknál nincs jobb szavazó a fidesz számára.
Nyilván beszéltél már idősekkel, és pontosan tudod, hogy a magyar átlag idős meglehetősen együgyű, tájékozatlan, de borzasztóan magabiztos és beképzelt.
Internetet alig (vagy max. facebookra) használó múltba rekedt kőbuta boomereket meg könnyű megvezetni.
Mindig jóka röhögök, mikor szidják a fialatokat, miközben a fiatalo között rengeteg a nyelvet beszélő, liberális, értelmes ember, okos időssel meg életemben nem találkoztam, csak olyannal, aki annak tartotta magát.
Szóval Magyarországon messze a legbutább generáció a 60 feletti.
#16!
Valószínűleg más közegben mozgunk. Én szoktam találkozni értelmes idősekkel is.
Sokkal jobb, ha Facebookra használják! Szemben a mai fiatalokkal, akik már csak Instát és TikTokot használnak.
Mindig jókat röhögök, amikor azzal jönnek, hogy a fiatalok között rengeteg a(z idegen) nyelvet beszélő. Sokkal többen vannak, aki annak ellenére nem tudnak megszólalani, hogy éveken át tanulták.
Fiatalo között valóban sok a liberális, de majd felnőnek!
"Szóval Magyarországon messze a legbutább generáció a 60 feletti."
Véletlenül sem a 18-25 alatti, akiknek még nulla tapasztalatuk van és éppen kezd kialakulni a valóban saját véleményük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!