Csak 1.4 millió ember lenne a Fidesz támogatottsága?
Figyelt kérdés
Meglepett hogy csak 1,4 millió ember töltötte ki a nemzeti konzultációt, úgy gondolom hogy csak az igazán Fidesz szavazók töltötték ki ezt a konzultációt és így 1,4 millió ember van aki igazán Fidesz szavazó. Bajban van a Fidesz? (nyilván szimpatizáns bázis felmérés volt a célja ez a konzultáció)2023. jan. 15. 19:13
1/13 anonim válasza:
Nem, mindig sokkal többen szavaznak a Fideszre, mint akik részt vesznek a nemzeti konzultációban, nincs eközött szoros összefüggés.
2/13 anonim válasza:
Sok Fideszeses nem töltötte ki, azt mondták hogy úgyis meg kell szavazni szankciókat igy nincs értelme
3/13 A kérdező kommentje:
1. Tudom hogy többen szavaznak, de azok ilyen mozgó emberek, tehát azokat még esetleg át lehet csábítani az ellenzékhez ha jó lenne a jelölt, erre gondolok, tehát a masszív bázis 1,4 millió lenne?
2023. jan. 15. 19:16
4/13 anonim válasza:
Jaj már, én kitöltöttem fideszes vagyok és a szankciók mellett foglaltam állást és nem ellenük.
5/13 anonim válasza:
Az a baj hogy sokan nem töltöttéki pedig most meglehetett volna mutatni hogy nem értünk egyet a fidesz szankcióellenességével.
6/13 anonim válasza:
#4 Nem értem miért, de nem hiszek neked. Bocsi!!!!
7/13 anonim válasza:
Még 1,4 milla SINCS!!!
Ugyanis, nem csak fideszesek töltötték ki :)
8/13 anonim válasza:
6 . Pedig hihetsz, nem tetszik ez az állandó szankcióellenessége a kormánynak,az oroszok az agresszorok.úgy kell kezelni őket.
9/13 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem hogy az ellenzéki szavazók közül is miért támogatják sokan a szankcióellenességet????
10/13 anonim válasza:
Normális ember nem a politikával kel és fekszik, lehet a Fidesz se pakolt ebbe annyi melót bele, ebből én nem vonnék le komoly következtetéseket.
Az meg hogy állandóan két választás között azon reménykedtek, hogy a Fidesz bajban van, választókat veszít meg eléggé nevetséges ennyi idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!