Miért gondolja azt a 3 millió fideszes, hogy ők irányítják a világot?
Figyelt kérdés
Oké, az országot tönkretették, ezt én sem tagadom. De mit akarnak a világgal? Nem veszik észre, hogy a fejlett világ nem kér belőlük?2023. jan. 11. 00:16
1/24 anonim válasza:
Miért gondolod te ezt a hülyeséget hogy akár egy fideszes is ezt gondolná?
2/24 anonim válasza:
Dehogy veszik észre, azt se látják mekkora szakadékba az ország a csuti paraszt miatt :)
Ha látnák nem lennének fideszesek.
3/24 A kérdező kommentje:
#1: A véleményeikből és a hozzáállásaikból. A saját kijelentéseikből. Tényleg fura, de nem 1-2 eset alapján jutottam erre a következtetésre.
2023. jan. 11. 00:23
4/24 anonim válasza:
Kérdező, neked még lehet nem szóltak de az, hogy valaki fideszes vagy nem fideszes, az marhára nem számít az ország határain kívül. Ahogy itt nem számít hogy ki demokrata vagy republikánus Amerikában, vagy ki szociáldemokrata vagy zöld a németeknél, netán ki Akció párti és ki ellenzéki Szingapúrban.
Hogy jut ilyen hülye kérdés az eszedbe egyáltalán?
5/24 A kérdező kommentje:
#4: Ezt én is így gondolom, de a fideszesek nem. Azt hiszik, hogy az egész világot uralják, úgyhogy velük beszéld meg. Én csak leírtam az észrevételeimet, illetve ezek alapján feltettem egy kérdést.
2023. jan. 11. 00:26
6/24 anonim válasza:
#5 Fideszes vagyok, ezért kérdeztem honnan jött ez az ostoba kérdésed. Nem hisznek ilyen baromságot a fideszesek, a kérdés azt, hogy TE miért találsz ki ilyen ostobaságot és írod ki kérdésbe.
7/24 A kérdező kommentje:
#6: A fideszes társaidtól jött, de ha nem hiszed, akkor majd összegyűjtöm neked a bizonyítékokat.
2023. jan. 11. 00:36
8/24 anonim válasza:
#7 Várom. Mert eddig egy rakat időt eltöltöttél ezzel a kérdéssel de még egy szóval sem mutattad be hogy egy fideszes is hasonló valamit gondolna.
9/24 A kérdező kommentje:
Nem, mert ezt az infót hónapok alatt gyűjtöttem észrevételek alapján. De bizonyára lesz még ilyen és akkor be tudom linkelni neked is. Addig is várom a válaszokat azoktól, akik tudják, hogy miről beszélek.
2023. jan. 11. 01:01
10/24 anonim válasza:
Ha hónapok alatt gyűjtöd az infót akkor valami videót stb is hozza csatolhatnál a dologhoz vagy screenshotokat fórumokról bármit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!