Szerintetek miért állítják az ellenzéki pártok, hogy nincs elég nagy támogatottsága a kormánynak ha Gyurcsány Ferenc szerint ma aki nincs a rendszer ellen az vele van?
Gyurcsány ezen állításából az következik, hogy szerinte is a kormánypártok támogatottsága nem csak mandátumban, de valójában is 2/3-os a magyar választók körében, hiszen aki nem szavazott/nem szavaz a kormánypártok ellen az így mind a fidesz-kdnp támogatója.
Ha ezt az elvet követjük, akkor a választásra jogosultak közül aki nem is ment el szavazni vagy esze ágában sincsen, azok is mind a kormánypártok támogatói - mivel nem állnak ki ellene.
Korábban is többször elhangzott már hasonló, már Mesterházy is mondott ilyet a 2014-es választási kampányban. Miért állítják akkor mégis azt hogy aki nem szavazott azok az ellenzék támogatói lennének?
Ki mondja ezt a h'lyeséget?!
Aki nem szavaz, az a fideszre szavaz.
Egyébként megnéztem az interjúkat. Donáth már a "miénk". De majd meglátjuk.
Azon szétröhögtem a fejem, amikor 2:26-nál a riporter megkérdezte Fekete-Győrt, hogy: "És önt nem hívták még a DK-ba?".
Fekete-Győr köpni-nyelni nem tudott, egy pillanatra az ült ki az arcára, hogy "ez normális, vázze?" XDXDXD
Ha a Dk marad az egyetlen ellenzéki erő a Fidesszel szemben, akkor itt Fidesz uralom marad addig amég ki nem pusztul Orbán.
A Dk egy kutya a Fidesszel csak a szemben lévő oldalon, semmivel nem jobbak mint a jelenlegi csürhe. Így Feri papolhat akármiről, már rég eljátszotta az esélyeit.
Logikusnak, tűnik. Elvégre ezt már tavaly is végig játszottuk. Mindenki, aki nem egy össz-ellenzéki tömörülésre szavaz, az a kormány hatalomban levését támogatja, akkor is, ha nem a kormánypárt(ok)ra szavaz. Kétpólusú választási rendszer van. Innen következtethető Gyurcsány, egyébként reális mondata.
Szerintem a végén úgy is elengedhetetlen lesz, hogy a demokratikus ellenzéki pártok koalícióban legyenek, legfeljebb meg kell találni mindenkinek a megfelelő helyet, kinek hátul a kispadon a kis 1%-ával, és kinek kormányzói feladatokat ellátni - ha eljutnának odáig. Egyszer. Valaha.
Meg sem említettem a programot, hazudni bármit lehet.
Az utóbbi 20 évben nagyjából ugyanazokat az arcokat cserélgetjük le egymásra mert ez a két arc van a poltikában, mivel mindenkit eltaposnak maguk körül. Így bármiféle megújulásra esély sincs. Mindkettő volt már hatalmon, mindkettőről tudni lehet, hogy egyedül az számít hogy ők legyenek a kormányzó erő bármi áron.
Én ha lehet már egyikből sem kérnék, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!