Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez az ügy a tanártüntetések...

Mi ez az ügy a tanártüntetések szervezőjéről és egy 15 éves fiúról?

Figyelt kérdés
Nem nagyon találok általam hitelesnek tartott hírforrást ami írna az ügyről. A kormánypárti hírportálokban nem bízok, a baloldali hírportálok pedig hallgatnak...

2023. febr. 15. 18:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"Ácsi! Csak a jobboldaliak hozták le hírt erről. Ebben igaza van a kérdezőnek. Egyetlen független objektív média nem adott le egyetlen cikket sem az esetről!!"

Akkor ezek mik?

[link]

[link]

[link]

Az tényleg szégyen, hogy a 444-en én nem találtam erről cikket, vagy nem írtak róla, vagy jól eldugták.

A kormánymédia nagy támadása az a nem kormányközeli lapok ellen, hogy ezek az oldalak nem írták ki a nevét, csak "B. Zsolt"-ként hivatkoznak rá, és a videóját se linkelték be.

Én nem tudom, hogy ő szervezett-e tüntetéseket. De azt nem hiszem, hogy a PDSZ (bármennyire is egy felesleges szervezet) bármilyen pedofíliával összefüggő ügyben támogatta volna.

2023. febr. 15. 19:03
 22/29 anonim ***** válasza:
A PDSZ kirúgta
2023. febr. 15. 19:08
 23/29 anonim ***** válasza:
20,21-es a 19-es vagyok. Ha ezek fent vannak a neten akkor meg mi a baja a kérdezőnek? Lehozta a baloldal is tbbé kevésbé. Az oldala nyílvános még, aki akar nyalakodni még megteheti nem törőlte még https://www.youtube.com/@Zsolt_Bp8/videos
2023. febr. 15. 19:11
 24/29 A kérdező kommentje:

Köszi az átfogó és részletes választ meg a linkeket. Úgy látszik ezek elkerülték a figyelmemet. ✌️

2023. febr. 15. 19:13
 25/29 A kérdező kommentje:

23

Szia! Semmi baja a kérdezőnek, egyszerűen csak nem találta meg ezeket a híreket,ezért rákérdezett és köszöni szépen annak aki küldött linket.

2023. febr. 15. 19:15
 26/29 anonim ***** válasza:
16: nem a szívem csücske az ellenzék, de ezt speciel még sosem hallottam, hogy a fideszesekkel próbálnák összemosni a pedofilokat. Tudsz erre pár példát mutatni?
2023. febr. 15. 19:17
 27/29 anonim ***** válasza:
Egyrészt tényleg fura, hogy a 444-en nincs erről cikk, de jobban belegondolva az a fura, hogy a többi sajtótermékben van. Milyen hírértéke van ennek a témának? Kit, milyen módon érint?
2023. febr. 15. 19:19
 29/29 anonim ***** válasza:
Na megjött a 444-es cikk is, meg lehet nyugodni :)
2023. febr. 15. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!