Mi ez az ügy a tanártüntetések szervezőjéről és egy 15 éves fiúról?
Figyelt kérdés
Nem nagyon találok általam hitelesnek tartott hírforrást ami írna az ügyről. A kormánypárti hírportálokban nem bízok, a baloldali hírportálok pedig hallgatnak...2023. febr. 15. 18:05
11/29 anonim 

válasza:

8: Te miket olvasol? Az egész ország tudja, hogy Bite Zsoltról van szó.
12/29 anonim 

válasza:

Csak egy közönséges b*zi, ugyanolyan undorító, mint a többi.
13/29 A kérdező kommentje:
#5 Köszi, én is ezt sejtettem. Tudsz erről valamilyen forrást belinkelni?
2023. febr. 15. 18:46
14/29 anonim 

válasza:

Mekkora ötlet már megint a propagandától, hogy a tanártüntetéseket próbálja összemosni ezzel az emberrel :D
15/29 A kérdező kommentje:
11: Köszönöm, akkor eddig minden hír amit olvastam kihagyta ezt az információt.
2023. febr. 15. 18:47
16/29 anonim 

válasza:

Ahogyan az ellenzékiek a pedofilokat a Fidesszel.
17/29 A kérdező kommentje:
#16 Sajnos mindkét oldalon vannak előítéletek és általánosítások, mivel nagyon ügyesen meg lett osztva a magyar társadalom. Azért nem tudunk összefogni semmilyen ügyben (még egy olyanban sem ami minden magyar ember érdeke lenne), mert egymás ellen hangoltak minket. Már mindegy, hogy mi egyáltalán maga az ügy, ha baloldaliak/liberálisok állnak ki mellette az már kapásból rossz és elítélendő a jobboldaliak szemében és ugyan így fordítva
2023. febr. 15. 18:51
18/29 A kérdező kommentje:
#7 Mivel az általam hitelesnek tartott híroldalak nem írtak az ügyről ezért tettem fel ezt a kérdést. Amúgy meg Telexet olvasok és támogatom a tüntetéseket, szóval mi a probléma?
2023. febr. 15. 18:56
19/29 anonim 

válasza:

11@ "8: Te miket olvasol? Az egész ország tudja, hogy Bite Zsoltról van szó."
Ácsi! Csak a jobboldaliak hozták le hírt erről. Ebben igaza van a kérdezőnek. Egyetlen független objektív média nem adott le egyetlen cikket sem az esetről!!
20/29 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!