Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Krudy tanárai miért nem...

A Krudy tanárai miért nem határolódtak el a kirúgott kollégájuktól, Bite Zsolttol?

Figyelt kérdés
Ez a minimum lenne....
2023. febr. 15. 17:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
33%
Ki tudja, hány hasonló akad köztük...
2023. febr. 15. 18:03
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
Mierr kéne? Ők nem sz3xeltek tinikkel. Takarítónéni is vállaljon felelősséget mások cselekedeteiért? :D
2023. febr. 15. 18:23
 3/17 anonim ***** válasza:
50%
Miért is lenne a kollégájuk?
2023. febr. 15. 18:27
 4/17 anonim ***** válasza:
40%
3: Miért is ne lenne?
2023. febr. 15. 18:57
 5/17 anonim ***** válasza:
24%
Miért kéne? Semmi olyat nem tett, ami büntetőjogilag releváns lenne. Innentől kezdve nincs miről beszélni.
2023. febr. 15. 21:03
 6/17 anonim ***** válasza:
86%
Te elhatárolódtál tőle? Miért várod el másoktól, amit te se teszel meg?
2023. febr. 18. 06:21
 7/17 anonim ***** válasza:
2%
Valószínűleg a többségük liberális, tehát pedofilbarát.
2023. febr. 18. 10:56
 8/17 anonim ***** válasza:
49%

Érdekes ezeknek a jobbos agymosottaknak a gondolatmenete.

Elvárnák, hogy az iskolai dolgozói közösség a kollégájuk ellen forduljon - a kolléga ellen, aki nem tett semmi jogszabályba ütközőt, csak olyat, ami az orbáncsicskák SAJÁT kis primitív értékrendje szerint helytelen.

Bezzeg amikor én, a vegán elhatárolódom azoktól a velem egy közösségbe tartozó személyektől, akik ugyan szintén nem követtek el semmi törvénybe ütközőt, ám akik miatt állatok tízezreit tartják nyomorult körülmények között, majd ölik le; akik hozzájárulnak a klímakatasztrófához, mi a reakciójuk?

Vállonveregetést, támogatást várnék - ha nem értenek velem egyet, akkor is, amiért kiállok a saját erkölcsi normáim mellett.

Ehhez képest ilyenkor én vagyok a veganáci, aki nem képes toleranciát gyakorolni, végső soron nem tud beilleszkedni.

Kettős mérce lvl over 9000.

Nagyon remélem, hogy Bite Zsoltnak haja szála sem görbül. Szerencsére erre igen nagy esély van - jogilag a jelen állapot szerint teljesen tiszta, a 16 éves nácikok pedig aligha lennének méltó ellenfelei egy ilyen benga állatnak, az idősebbek meg teljesen kifáradnak, miközben a gyárban a darabszámot hajkurásszak, vagy épp munkaközvetítőtől munkaközvetítőig járnak naphosszat.

2023. febr. 18. 14:23
 9/17 anonim ***** válasza:
22%
#8 Vicces, hogy vegán és klímahisztiző létedre te nevezel másokat agymosottnak :D
2023. febr. 18. 14:26
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

[ma 14:23]: "Nagyon remélem, hogy Bite Zsoltnak haja szála sem görbül. (...) jogilag a jelen állapot szerint teljesen tiszta"

- Noha nem ismerem az ügy részleteit, de ez nem biztos, hogy így van. Pedagógiai asszisztensként a saját iskolájában tanuló diákokkal nem tarthat fenn szexuális kapcsolatot. Másik suliba járó diákkal valóban legális a kapcsolat, feltéve legalábbis, hogy a diák legalább 14 éves, és a viszony kölcsönös beleegyezésen alapul.

[ma 14:26]: Ha jól értem, nem a nézetekkel van baja neki. Hanem a kettős mércével. Hogy a kormánypárti felfogás szerint ő nem veganáculhat, fogadja el, ha más húst eszik. De ugyanez a kormánypárti felfogás elvárná, hogy a kollégák elhatárolódjanak valakitől, aki lehet, hogy semmi törvénybe ütközőt nem tett (mint írtam, nem tudom, pontosan mi van; és különben is, a jogerős ítéletig megilleti az ártatlanság vélelme abban az esetben is, ha saját iskolába járó diák(ok)kal kezdett ki, tehát addig tényleg értelmetlen bármiféle elhatárolódást elvárni).

Még mielőtt bárki nekem ugrana, tényleg nem vágom, hogy a saját iskolájából tart(ott)-e szeretőt vagy nem, pedig lényegében ezen áll vagy bukik, hogy bűnös avagy ártatlan. (Jogi értelemben. A morális értékítéletet ki-ki hozza meg maga a világnézete, neveltetése, tapasztalatai, stb. alapján.)

2023. febr. 18. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!