Aki nyugaton él magyar, jobban érzi magát, mint itt erezte?
Figyelt kérdés
Mik a pozítívumok és a negatívumok? Mennyire és miben változott meg az életed azóta? Hiányzik Magyarország vagy egyáltalán nem?2023. febr. 14. 19:32
11/13 anonim válasza:
Neha ram tor a honvagy, olyankor emlekeztetem magam, hogy 6 oras kenyelmes meloval 2-3x annyit keresek mint Magyarorszagon 8 oraban, mikozben az altalam gyakran vasarolt elelmiszerek olcsobbak mint odahaza, a benzin ugyanannyi, es meg az idojaras is sokkal turhetobb, igy a honvagy egy futo, keseredes mosoly tarsasagaban percek alatt kodde valik.
12/13 anonim válasza:
10 éve költöztem el, most szerzem a második állampolgárságom. Nyugodtan élek, jól keresek, bőven van félretett pénzem. Amikor eljöttem volt 5000 euróm, aztán szevasz. Nem értem a "honvágyat"... Mit kellene hiányzolnom? A Fidesz szétcseszi az országot, amihez tapsol a többség. Ez kellene, hogy hiányozzon? Néha felnézek ide, hogy lássam, mi folyik ott, de semmi újdonság nincs. Továbbra is mindenki szerencsétlen és semmi változás nincs.
13/13 anonim válasza:
Imadok itt elni ez lett az IGAZI HAZAM. Mo a szulofoldem ahol meglattam a napvilagot de semmi tobb. nem kot oda semmi meg latogatoba se jarok vissza 1987 ota. Mo bol semmi nem hianyzik a puncstortan es a szalontudo zsemlegomboccal. ez minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!