A nyugaton élő magyarok miért sírnak?
Figyelt kérdés
Komolyan nem értem azokat a nyugaton élő magyarokat, akik sírnak a drága bevásárlás és árak miatt... Egy bevásárlás ugyanannyiba kerül (nem sokkal drágább), mint Magyarországon, minőségibb termékekből, 5-szörös fizetésből... Még mindig sokkal jobb a helyzet, mint Magyarországon...2023. febr. 5. 16:25
1/16 anonim válasza:
Demokrácia van, akkor sírnak amikor akarnak.
2/16 anonim válasza:
Én csak akkor sírok ha haza kell mennem mert sokkal drágább az élet magyarországon
Karácsonykor tuti többszörösét fizettem otthon kajára mint itt németországban
Amúgy itt az árak kezdenek visszatérni a régi állapothoz, pl. a darálthús felment 10-11 euróra sokáig, tegnap már láttam a lidl-ben 6-7 euró között
Az egész világon az egyik legrosszabb az infláció magyarországon, kinek mit intézett a kormánya, ugyebár...
3/16 anonim válasza:
Hány emberrel találkoztál, akik sírnak?
4/16 anonim válasza:
Én se síriok, ismerőseim se. Milliószor jobb, mint abban a trágya országban!
5/16 anonim válasza:
Ha akarnak hát sírnak ha nem akarnak nem sírnak.
9/16 anonim válasza:
Nem fogok sírni, érettségim lesz idén, és hálistennek már zsebemben van egy német állásajánlat, boldog vagyok hogy nem kell ide adóznom, úgy is csak mészáros zsebébe menne. az Unió meg már nem fogja ideküldeni az oda adózott pénzem🙏
10/16 anonim válasza:
Hát èn azon vagyok kiakadva,amikor kiszámlázom nekik a könyvelèsèrt meg a tolmácsolásèrt,meg a fordításèrt a 100-200 euròt ès huzogatják a szájukat a "horrol àrak" miatt.Itt ez a tarifa, ők is "horrol fizetèst" kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!