Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobboldali emberek miért...

A jobboldali emberek miért néznek ki jobban általában?

Figyelt kérdés

Általában véve jobboldali férfi: kigyúrt mint én,felelősségvállaló,harcos természetű,minden benne van ami egy férfiban lenni kell

Balos csávó: mamahotel vagy feminim vonásokkal rendelkezik vagy dagadt,chips,xbox

Jobbos nő: vékony,tetőtől talpig igazi nő,nincs rajta felesleges, vidám,és egy igazi jó feleségnek való nő.

Balos csaj: Billie Eilish életérzés, dagadt,muciológia szak,k pop,"jaj miért nincsenek normális férfiak",hálótársa a háziállata,és színes hajú.

2023. febr. 14. 14:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Jobboldali nők:

[link]

2023. febr. 14. 14:51
 12/26 anonim ***** válasza:
69%
Az a jobboldaliknak nem háj, hanem a gázkamra tartálya.
2023. febr. 14. 14:52
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez a jobboldali sztereotípia. Ennek pepitája, a baloldali sztereotípia pedig valahogy így szól:

Jobboldali ember: Pocakos. Alkoholista. Általában falusi. Nem áll fel neki / nem dugja meg a férje, ezért frusztrált és gyűlöl mindenkit.

Baloldali ember: 4 diplomája van, 5 nyelvet beszél folyékonyan, és színházbérlete is van. Jómódú (ellentétben a mucsai segédmunkás alkesz jobboldalival), tehát járhatna autóval, de annyira intelligens és környezettudatos, hogy buszra száll.

Mondanom sem kell, hogy mindkettő sztereotípia ugyanannyira nem valós és legfeljebb humorként kell tekinteni rá.

2023. febr. 14. 14:52
 14/26 anonim ***** válasza:
17%
Aki lúzer, az gyakran lesz baloldali, mert azt várja, hogy más segítsen rajta.
2023. febr. 14. 14:59
 15/26 anonim ***** válasza:
90%

A jobboldali emberek.. :DD

Orbán Viktor, Bayer Zsófika, Pacal Szilárd, a politikai hobbistából az a dagadt fostartály, a Kurtz ezredes, G. Fodor Gábor .. :DDD

És még sorolhatnám a végtelenségig, miféle elb-aszott géntemető emberekből áll a jobboldal :DD

2023. febr. 14. 15:03
 16/26 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom, de igaz általában véve.
2023. febr. 14. 15:09
 17/26 anonim ***** válasza:
23%
Baloldali nőideál: [link]
2023. febr. 14. 15:20
 18/26 anonim ***** válasza:
2023. febr. 14. 15:24
 19/26 anonim ***** válasza:
#17 Ez szebb, mint a MAGA-k a 11-es képén. :D
2023. febr. 14. 15:25
 20/26 anonim ***** válasza:
78%
Tudom, hogy a jobboldaliak egy alternatív valóságban élnek, de hogy ilyen mélyen vannak a mátrixban azt még én sem gondoltam volna.
2023. febr. 14. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!