A jobboldaliak általában és a baloldaliak nagy része miért nem szeret sok adót fizetni?
gondolom mert senki sem szeret 5 hónapot várni rák gyanú esetén egy ct re.
vagy 1 év 2 hónapot várni egy bőrgyógyászati vizsgálatra.
ilyenek után meg jogosan felmerülő kérdés, hogy miért is fizessen adót, ha nem kap érte semmit se?
mert szívesebben költené el ő. ha normálisan megélne, akkor kevésbé utálná.
plusz, amit az egyes írt
"gondolom mert senki sem szeret 5 hónapot várni rák gyanú esetén egy ct re.
vagy 1 év 2 hónapot várni egy bőrgyógyászati vizsgálatra.
ilyenek után meg jogosan felmerülő kérdés, hogy miért is fizessen adót, ha nem kap érte semmit se"
Kapacitáshiány van az egészségügyben, ezért hosszú a várólista, de te is leírtad, hogy 5 hónap múlva elvégzik azt a drága CT vizsgálatot. Tehát nem igaz, hogy az ember nem kap semmit. És ugyan sokan elégedetlenek, szeretnék, hogy jobb legyen az egészségügyi ellátás, kórházak, de azt nem hallani tőlük, hogy jó lenne már, ha a fizetésekből levont egészségbiztosítási járulék nem 7% lenne, hanem legalább 10-15%, hogy legyen megfelelő fedezete egy magas színvonalú "ingyenes" állami egészségügyi ellátásnak, beruházásoknak, egészségügyi dolgozói bérfejlesztéseknek.
Tudod mit mondott a bantu néger amikor ellopták a bambuszbiciklijét ?
Hát a f.szom nem kéne.
Tudod mit, rögtön utalják át a teljes nettómat kedves kormányunknak hogy felgyorsuljon a stadion program és 50 év múlva amikor már minden porbafingó faluban műfüves reflektoros pálya lesz talán elkezdenek foglalkozni az egészségüggyel is.
Furcsa ez a "kapacitás hiány".
Sürgősségi beutalóval kaptam közel 3 hónapos időpontot.
Nem értem volna meg, fizettem, 20 perc múlva már a gépben feküdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!