Kik boldogabbak alapjáraton? A jobboldaliak vagy a baloldaliak?
Csak én látom úgy, hogy a jobboldaliak rettegnek mindentől, Orbánhoz hasonlóan állandóan keresik az újabb ellenségeket? Ugyanez igaz a Mi Hazánkra is. Minden egyes posztjuk gyűlöletkeltés.
Néha úgy érzem a jobboldaliak sosem fogják tudni kidühöngeni magukat. Mindig kell valaki, akit utálhatnak, akin letudják vezetni a frusztráltságukat. Szerintem sosem lesznek boldogok.
A baloldaliak, talán nem?
Állandóan attól rettegnek,hogy valaki bántja szegín romákat, vagy a megakarja védeni a gyerekeket az lmbt propagandától.
1-es!
De háromszor hangosabban sírnak a jobboldaliak amiatt, ha ugyanolyan jogokat akar egy szakállas nő, mint ami nekik van.
Magyarországon egy olyan hír alatt is sokan Orbánoznak' ami mondjuk egy elefánt bébi születéséről szól valamelyik állatkertben.
Ez sokat elárul a baloldali mentális egészségről... 😕
Mivel én nemzetben gondolkodom, és nemzettársam a baloldali ember is, komolyan aggódom miattuk.. De nem tudom ebből, hogyan lehetne kizökkenni, ha 2022-ben is sima Fidesz lesz.
Nincs igazad kérdező!
Én jobboldali, Mi Hazánk szimpatizánsként teljesen boldog ember vagyok. Saját ismeretségi körömben is azt tapasztalom, hogy a jobboldali beállítottságú ismerőseim közül többen élnek boldog, kiegyensúlyozott életet.
Én boldog heteró férfi vagyok, feleséggel, saját gyerekekkel, ennél több nem is kell nekem.
Ha másnak az a boldogság hogy az utcán kikiálthatja hogy homoszexuális, akkor tegyen úgy.
(Azért remélem érződik a különbség)
#5 Elolvastam ezt az agymenést, és végig Orbán Viktorra asszociáltam, mint jó megjelenésű, magas férfire (a magasságot ugye a magas IQ-val hozták összefüggésbe), és ráadásul jobboldalisága okán még a fogyókúrában is sikeres. :D
Hát mit ne mondjak, szakadtam a röhögéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!