Kik boldogabbak alapjáraton? A jobboldaliak vagy a baloldaliak?
Csak én látom úgy, hogy a jobboldaliak rettegnek mindentől, Orbánhoz hasonlóan állandóan keresik az újabb ellenségeket? Ugyanez igaz a Mi Hazánkra is. Minden egyes posztjuk gyűlöletkeltés.
Néha úgy érzem a jobboldaliak sosem fogják tudni kidühöngeni magukat. Mindig kell valaki, akit utálhatnak, akin letudják vezetni a frusztráltságukat. Szerintem sosem lesznek boldogok.
ezeket nem nevezném jobboldalinak, hanem csak populista nyerészkedőnek.
egy jobboldalinak az országa az első.
az egysége, az ott élők jobbléte.
namost a fidesz első számú célja szétlopni, jog fosztani és nyomorba taszítani a honfitársait.
A kérdés már megbocsáss de így önmagában egy ordas nagy baromság.
A legboldogabbak azok, akik nem is foglalkoznak olyan dolgokkal mint "jobboldal" meg "baloldal".
A jobboldali és baloldali, az két boldogtalan, az életét utáló és utálatát bizonyos dolgokra/csoportokra kivetítő ember kűzdelme.
Én a magam részéről az alábbiakat tartom a legboldogabbaknak:
-Bhutániak (azért mert hiába szegény ország, az emberek elvannak, az országuk pedig nem a GDP-t, hanem az emberek boldogságát akarja növelni. Nyugodt, csendes életük van, és nem foglalkoznak a világ többi részének problémáival)
- Mongol nomádok (csak fölülnek lovaikra, és jó helyre mennek, ott lesátoroznak, kicsit legeltetik az állataikat. Azt csinálnak, amit akarnak, az életükbe semmi nem szól bele csak a természet)
- Yukon menti Prémvadászok/aranymosók (ugyanazért mint a nomádok, távol vannak minden problémáktól, az életükbe nem szól bele senki, és ha kell vadásznak maguknak élelmet)
- a Brazil Piraha törzs tagjai
( ők az a törzs, amelyik még a számokat sem ismeri, viszont ők Brazília, és talán a világ legboldogabb törzse)
- Új-Zélandi farmerek (én is jártam ilyen embereknél, kéthetente egyszer járnak bevásárolni, egyébként a farmjaikon élnek és állatokat tartanak, semmi stressz, semmi görcsölés, a levegőjük és vizük tökéletesen tiszta, és elvannak, nem foglalkoznak a számukra oly távolinak tűnő világ bajaival.
- Tristan da cunha lakosai (a világ legeldugottabb szigete, a lakók mind rokonok, művelik földjeiket és szevasz, nincsenek nagy gondjaik, és ez nem biztos de tudtommal a netet is kiköttették mert senki nem akarta fizetni az előfizetést, és a honlapjukat is Saint Helena-rol intézik)
Még feltenném a listára a Szentinelézeket, de róluk annyira nem tud senki semmit, hogy azt sem tudjuk boldogok-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!